Annin Uunissa – Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Annin uunissa-blogi on meille monelle varmasti tuttu. Annin reseptit ovat monelle luottoreseptejä, taatusti toimivia ja siksi Annin uunissa-blogiin palaa aina uudelleen ja uudelleen.
Kun Annin esikoisteos, Annin Uunissa – Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan ilmestyi, olin hurmaantunut. Samoin kuin Annin blogi, niin myös tämä kirja on jo vietellyt minut makeudellaan ja upealla sisällöllään.
Olen palannut siihen jo melko lyhyen ajan sisällä useasti.

Valmistin mm. tämän herkullisen, kirjasta löytyvän mangojuustokakun. Pomminvarma juustokakun resepti ihastuttaa juhla- tai kahvipöydässä.

 

>>MANGOJUUSTOKAKKU<<

 

 

 

Annin Uunissa – Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Aloitan vaatimattomasti ja kerron heti alkuun, että liioittelematta voin sanoa, että kirja on mielestäni kaunein leivontakirja, joka markkinoilta löytyy. Kirjasta huokuu Annin taju estetiikkaan. Halu tehdä kaunista ja huolellista jälkeä lukijoilleen. Kirjan kuvien sommittelu on omaa luokkaansa ja kaikki ikään kuin loksahtaa kuvissa paikoilleen, antaen tilaa itse reseptille, sitä kuitenkin samalla tukien. Rauhaisa ja koko kirjan läpi kulkeva pastellinen värimaailma on tunnistettava ja Anniin vahvasti miellettävä.

Koska keittokirjoissa kuvilla ja taitolla on mielestäni suuri merkitys kokonaisuudelle, en voisi olla tyytyväisempi lukija. Kirjan leivonnaiset on huolella ja taidolla valmistettu ja reseptejä lukiessa huomaa, että myös niiden kirjoitukseen on paneuduttu huolella.

Reseptit on selkeästi kuvattu ja niitä on helppo seurata, vaikka kyseessä olisi monta eri kohtaa käsittelevä resepti.
Kirjan resepteistä sen verran, että niitä on kiva kattaus aina mökillä valmistettaviin helppoihin herkkuihin, kuin eri vuoden aikoihin sopivia makeita ja suolaisia leivonnaisia.

Kaiken kaikkiaan sellainen kirja, joka tulee pääsemään keittiöön kunnia paikalle, johon uskon palaavani kerta kerran jälkeen.

Annin uunissa: ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan
kirjan kuvaus

Näihin leivontaohjeisiin palaat aina uudelleen!
Palkitun leivontablogistin parhaat leivonnaiset vuoden makeisiin ja suloisen suolaisiin hetkiin. Annin uunissa tarjoilee ikisuosikit ja inspiraatiota uuteen vuodenaikojen innoittamana.
Anni vie herkulliselle matkalle läpi vuoden ja näyttää, miten nautit jokaisesta vuodenajasta: järjestä vappupiknik, ota kesän marjoista tehty kakku mukaan mökkilaiturille, hyödynnä syksyn sato ja leivo kaikkien aikojen joulu. Anni ohjeistaa myös tekemään täydellisen kakkupohjan sekä täytteitä, kreemejä ja koristeita, joilla toteutat lukuisia erilaisia täytekakkuja. Selkeät ja helpot reseptit on suunniteltu kaiken tasoisille kotileipureille. Myös gluteenitonta tai vegaanista ruokavaliota noudattavat on otettu huomioon.
Anni Paakkunainen on supersuositun ja palkitun Annin Uunissa -blogin kirjoittaja, intohimoinen kotileipuri, yrittäjä ja esteetikko, joka rakastaa eri vuodenaikojen tarjoamaa inspiraatiota. Hän innostaa ja rohkaisee kymmeniätuhansia seuraajiaan leipomaan kotona selkeillä ja helpoilla ohjeillaan. Anni rakastaa kaikkia vaaleanpunaisia leivonnaisia, mutta valitsee suosikikseen maailman parhaan porkkanakakun, jonka kehittelyyn meni vuosia.

Kirjan tiedot:WSOY

Kirja on saatavilla mm. Annin Uunissa verkkokaupasta. Suora linkki >>TÄSSÄ<<

 

Kirja saatu arvostelukappaleena.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Sari. En tiedä mitä sanoisin, jotta sanat jotenkin kertoisivat tarpeeksi vahvasti siitä miltä tuntui lukea tämä arviosi. Kiitos ensinnäkin, olen todella todella otettu. Tällainen ylistävä palaute, jonka saa vielä henkilöltä, jota itse arvostaa ammatillisesti tuntuu erityisen erityiseltä! Kiitos ja vielä kerran kiitos ja pari onnen kyyneltä <3

    1. Sweet Food O´Mine Author says:

      Voi, Anni <3 Kiitos valtavasti itsellesi, kauniista sanoistasi ensinnäkin, mutta siitä suuresta inspiraatiosta jota tuot ihanilla resepteillä ja kuvillasi.

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close