cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Kesän kohokohdat

Mieleeni muistuu tältä kesältä ihania hetkiä ja haluaisin jakaa kanssanne niistä parhaimmat.

 

 

Kesän kohokohdat

Alkukeväästä ilmestyi uutukaisemme, eli jättimäinen Grillauskirja. Korona oli silloin juuri myös rantautunut kunnolla Suomeen ja ajattelin, että minkälaisenhan vastaanoton kirja saa. Mietin, että kiinnostaako kirjat ylipäätään siinä hetkessä lukijoita tai grillaus.

Nyt voin jälkeenpäin sanoa, että huoli oli turha. Kirjaa on kustantajan mukaan vielä jäljellä enää pieni erä, joten grillaus kiinnosti, tänäkin kesänä. Jos sinulta ei muuten kirjaa löydy, niin voit tilata sen suoraan myös minulta: sari@sweetfoodomine.com hintaan 25€+ pk. 

Kohotimme mieheni kanssa, joka on kanssani tämän kirjan valmistanut, maljoja ja olimme iloisia, että saimme tehdä yhdessä tämänkin projektin.

 

 

 

 

Rakas, ihana Peggy!

Teistä moni varmasti tuntee Peggyn, Pienestä punaisesta keittiöstä.  Meistä on Peggyn kanssa tullut hyviä ystäviä tässä vuosien varrella. Voisipa sanoa, että olemme jo aika erottamaton kaksikko. Me sovimme, että tapaisimme perheidemme kanssa tänä kesänä, ja niinhän siinä kävi, että heinäkuussa pihaamme suunnisti Thomasin perheen Sunlight.

Voi sitä iloa, kun lapsemme saivat yhdessä leikkiä ja hekin tulivat yhtä vaivattomasti toimeen keskenään kuin me aikuiset. Sitä kesäpäivään en vaihtaisi pois. Se piti hymyn huulillani vielä pitkään sen jälkeen, kun Sunlightin takavalot olivat jo muisto vain.

 

 

Kesä sydämessä

Onneksi ehdimme viettää vielä oman sukuni kanssa pitkän kaavan kesäjuhlat, ennen kuin tämä koronatilanne taas lähti pikku hiljaa vyörymään uudelleen päälle. Emme olleetkaan kunnolla nähneet sitten kevään.

Voi sanoa, että tämä kesä jätti taas jäljen sydämeen. Ihanaa, että sain nähdä kaikki rakkaani kesän aikana. Niitä yhteisiä hetkiä muistellessa on hyvä jatkaa syksyyn.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Oli ihana nähdä ystäväiseni <3

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close