cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Hamppufarmin hampputuotteet

Tuotteet saatu: Foodfarm.fi

 

Sain testiin Hamppufarmin upeita hampputuotteita, ja täytyy sanoa, että nämä tuotteet ylittivät kaikki odotukseni. Olen pitkään ollut kiinnostunut hampun lääkinnällisistä ja ravitsemuksellisista hyödyistä, ja nyt sain tilaisuuden kokeilla näitä laadukkaita tuotteita itse. Tässä blogipostauksessa kerron kokemuksistani ja siitä, miksi hamppu on niin erinomainen raaka-aine.

Hamppufarmin hampputuotteet

Hampun ekologisuus ja ympäristöystävällisyys

Hamppu on raaka-aineena todella ekologinen ja ympäristöystävällinen. Kasvi on todellinen hiilinielu ja sanotaankin, että se on hiilinegatiivinen kasvi. Hamppu sitoo ja yhteyttää hiilidioksidia kaksin- tai kolminkertaisen määrän verrattuna C3-luokankasveihin, kuten puihin. Hampulle riittävät vaatimattomat olosuhteet kasvuun, eikä se vaadi keinokastelua, runsaita lannoitteita tai torjunta-aineita. Hampun tehokas kasvu ja isot lehdet suojaavat rikkaruohoilta, ja sen tuoksu karkottaa tuhohyönteisiä.

 

 

Hamppusiemenet – Ravintorikkain kasvikunnan siemen

Hamppufarmin suomalaiset hampunsiemenet ovat kasvikunnan ravintorikkaimpia siemeniä. Ne sisältävät oikeassa suhteessa proteiineja, omega-rasvahappoja, kuituja ja mineraaleja. Siemeniä on helppo käyttää monipuolisesti eri ruokiin, mikä tekee niistä erinomaisen raaka-aineen ketogeeniseen ruokavalioon niiden vähäisen hiilihydraattimäärän ansiosta.

Hamppuproteiini 65 – Täydellinen kasviperäinen proteiinilähde

Hamppuproteiini on kattava proteiinilähde, joka sisältää 20 aminohapon kirjon. Hamppufarmin hamppuproteiinit valmistetaan ilman korkeita lämpötiloja tai kemikaaleja, mikä säilyttää ravintoaineet mahdollisimman hyvin. Hamppuproteiini 65 konsentraatti valmistetaan kuoritusta hampunsiemenestä, mikä tekee siitä vaaleamman, miedomman makuisen ja proteiinipitoisemman kuin tavallinen hamppuproteiini. Voit käyttää proteiinia esimerkiksi palautusjuomana, smoothien, puuron tai jogurtin seassa.

Hamppurouheet ja -jauhot – Monipuolinen terveyslisä ruokavalioosi

Hamppurouheet ja -jauhot tuovat makua ja terveellisyyttä. Nämä hienojakoiset tuotteet sopivat erinomaisesti leivontaan, smoothieihin, jogurttiin ja puuroon. Hamppurouheet ja -jauhot ovat erityisen suosittuja ketogeenistä ruokavaliota noudattavien keskuudessa niiden alhaisen hiilihydraattipitoisuuden vuoksi.

 

Tutustu kirjoittamaani Keto Airfryer -kirjaan

 

Kylmäpuristettu Hampunsiemenöljy – Ravintorikkain kasviöljy

Hamppufarmin kylmäpuristettu hampunsiemenöljy on kasvikunnan ravintorikkain öljy ja Omega-3-rasvahappojen lähde. Öljyn ainutlaatuinen koostumus sisältää yli 80 % monityydyttymättömiä rasvahappoja, mikä on huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi oliiviöljyssä. Öljy sisältää myös arvokkaita gammalinoleenihappoja (GLA 6%) ja stearidonihappoa (SDA 2%), jotka ovat tärkeitä elimistölle. Hampunsiemenöljyssä Omega-3 ja Omega-6-rasvahapot ovat optimaalisessa 1:3 suhteessa. Öljyn pehmeä ja pähkinäisen ruohoinen maku sopii erinomaisesti kylmiin ruokiin, kuten salaatteihin ja smoothieihin.

Hamppufarmin tuotteet ovat korkealaatuisia ja monipuolisia, ja niiden avulla olen rikastuttanut ruokavaliotani terveellisemmillä ja ekologisemmilla vaihtoehdoilla. Hampun maku on miellyttävä ja sen terveyshyödyt ovat merkittävät. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä tuotteita, jos olet kiinnostunut hampun ravitsemuksellisista eduista ja haluat lisätä ruokavalioosi ekologisia ja ravitsevia vaihtoehtoja.

 

Lue lisää

Foodfarm.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Tom Kurki says:

    Hyvät ateria

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close