Äitienpäivän upea aamiainen

Äitienpäivänä äitiä hemmotellaan sänkyyn tuodulla aamupalalla. Tarjottimelle voi koota vaikkapa pannukakkuja, täytettyjä voileipiä, kahvia tai teetä, tuorepuuroa ja jotain pientä makeaa.

 

 

  

AMERIKKALAISET PANNUKAKUT ovat yllättävän helppoja valmistaa. Amerikkalaiset pannukakut ovat taasen paksuja, melko tiiviitäkin, pannulla paistettuja herkkuja. Aitoja, oikeita Amerikkalaisia pannukakkuja ei paisteta voissa  vaan kuivalla pannulla. Siitä syntyy niiden kauniin tasainen pinta.

Näiden pannukakkujen kanssa voi tarjota laajan kirjon erilaisia lisukkeita. Pelkkä vaahterasiirappi on varmaan suosituin vaihtoehto. Hiukan makeiden pannukakkujen kylkeen voi myös tarjota paistettua, rapsakkaa pekonia ja munakokkelia.

 

SORMILEIVÄT TONNIKALA-MUNATÄYTTEELLÄ maistuvat aamiaisella teen tai kahvin seurana. Ihanat pienet sormileivät ovat englantilaista perua. Näitä pieniä voileipiä tarjoillaan yleensä kello viiden teellä. Kellosta ja teestä viis, nämä voileivät eivät aikaa katso.

 

MANSIKKA-KOOKOS-CHIATUOREPUURO on siitä helppo puuro, että sen voi valmistaa edellisenä iltana valmiiksi.

 

 

Puurosämpylät


 

MEHEVÄT PUUROSÄMPYLÄT Mehevät puurosämpylät valmistuvat ylijääneestä kaurapuurosta. Tosin näitä herkkusämpylöitä varten keittelee kyllä puuronkin varta vasten.

 

MANSIKKAMAITO Mansikkamaidon salaisuus on makeissa mansikoissa ja kylmässä maidossa.
Sokeriakaan ei tähän herkkuun tarvita, kunhan mansikoissa on tarpeeksi makeutta. Jos tahdot vaniljaista makua, joka muuten sopii mitä parhaiten mansikoiden kanssa, voit käyttää vaniljatangon siemeniä maustamiseen.

 

VADELMAINEN SMOOTHIEKULHO Raikas ja nopeasti valmistuva vadelmainen smoothiekulho ei jättänyt ketään kylmäksi, muuta kuin ehkä suun. Ihanaa lusikoitavaa aamuun.

  

GRANOLA  Kotitekoinen granola on siitä mainio, että sen valmistukseen voi käyttää juuri niitä aineksia joista pitää. Etkö välitä rusinoista – no problem, jätä ne vain pois. Eivätkö hasselpähkinät oikein ole sinun mieleesi – vaihda ne vaikka saksanpähkinöihin.

MARJAISA NICE CREAM  – Marjainen nice cream on koukuttavan hyvää. Tämä pesee tavalliset jäätelöt mennen tullen raikkaudellaan. Kertakaikkisen ihanaa lusikoitavaa.

LOHITÄYTTEISET AAMIAISRINKELIT   Vastustamattoman herkulliset aamiasrinkelit valmistuvat nopeasti.

  

 

HUEVOS RANCHEROS VUOKA Aivan hullun herkullinen Huevos Rancheros vuoka maistuu aamupalalla ja pitää nälkää pitkälle päivään.

MANSIKKA-MILKSHAKE maistuu erityisen hyvälle, kun tarjolla on jotain suolaista purtavaa.

AAMIAISKAKKU nimellä kulkeva mehevä leivonnainen on vastustamattoman pehmeä. Ihanat sattumat tuovat kakulle makua ja näköä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close