cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Hyvä aamupala

Kirjoittamassani Kasvisruokaa koko perheelle – hyvän olon kirjassa syvennytään myös hyvän ja terveellisen aamupalan tärkeyteen. Aamupala on tärkeä osa suurimman osan meistä päivää. Söitpä sitten pienemmän tai suuremman aamupalan, on sillä väliä mitä aamullakin pistää suuhunsa.

 

 

Hyvä aamupala

Syöminen alkaa yleensä jo aamulla, pian heräämisen jälkeen, sillä yön jälkeen vatsa on tyhjä. Aamupala antaa hyvän startin päivään. Oikein koostettu aamupala antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Useimmille ihmisille sopiva tapa on syödä päivän mittaan kolme ateriaa. Aamupala, lounas ja päivällinen. Näiden aterioiden väliin mahdutetaan väli- ja iltapalat yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kasvisruokaa koko perheelle kirjaan koottu kattava kattaus erilaisia aamupaloja joista suurin osa maistuu myös välipalana. Tutustu siis kirjaan ja inspiroidu.

 

 

Kasvisruokaa koko perheelle – hyvän olon kirja

Kasvisruokaa koko perheelle – hyvän olon kirjan avulla opit koostamaan terveellisen ja monipuolisen kasvisruokapainotteisen ruokavalion koko perheelle, joka ylläpitää ja edistää terveyttä.

Runsaasti kasviksia ja vähän eläinperäisiä tuotteita sisältävät reseptit ovat hyväksi terveydelle sekä ympäristölle. Herkullisissa, arkeen sopivissa resepteissä huomioidaan annosten kalorimäärät sekä ruoan kypsennysaika. Valitsemalla oikeaa ruokaa lautasellesi kirjan ohjein, voit torjua sairauksia kuin myös ilmastonmuutosta.

Runsaan reseptiosion lisäksi kirjassa käydään läpi ruokasuositukset, mallilautanen ja ruoan ympäristökuormitus. Näiden oppien ja reseptien avulla voimme alentaa ruokahävikkiä ja sitä myötä myös ruoan ympäristövaikutuksia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close