cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Suuri Suomalainen Grillikirja

Esittely

Nauti kesästä ja sytytä grilli. Kylmä juoma lasissa ja hiljakseen tupruttava grilli on yksi elämän suuria nautintoja. Leppoisat kesäillat täyttyvät puheensorinasta ja naurusta , kun perhe ja ystävät ottavat osaa ruoanlaittoon. Grillaus on rentoa ruoanlaittoa parhaimmillaan, savulla ja tulella maustettuna. Grillaus ei ole grillin koosta tai merkistä kiinni. Kaikki onnistuvat varmasti kirjan ohjeilla ja neuvoilla saamaan aikaiseksi fantastista syötävää.

Tee omat marinadisi ja kastikkeesi: Kirjasta löydät mm. parhaat yleiskastikeet, valkoisen bbq-kastikkeen ja upeita kuivamausteseosreseptejä, joilla tuot makua grillattavalle.

Grillaa ja savusta makusi mukaan, milloin vain: Herkulliset ribsit, flank steakit, kasvikset, jättikatkaravut ja kokonaiset maissikanat sihisevät grillissä. Unohtamatta tietenkään jälkiruokia.

Jopa tavallinen makkara saa uusia ulottuvuuksia, kun se saa pintaansa savunmakua ja upeat lisukkeet. Grillatun aterian täydentää hyvät ja kekseliäät lisukkeet, joille kirjasta on varattu oma osionsa.

 

KIRJA ON LOPPUUNMYYTY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close