cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Ellan Toscana

Avaan Ellan Toscana kirjan ja tempaudun mukaan matkalle.

Ellan Toscana

Ella Kanninen kertoilee uutukaisessa kirjassaan mielenkiintoisia tarinoita, tietoa ja tapoja Toscanasta.
Kirjan huikaisevan kauniit ja tunnelmalliset kuvat, herkulliset reseptit ja tarinat rytmittyvät kauniiksi kokonaisuudeksi. Kirja pitääkin minut hyppysissään aina viimeisille sivuille.

Toscanan herkkuja

Hauskana yllätyksenä jo kirjan alussa paljastuu, että Ella on omien sanojensa mukaan surkea kokki.
Ella on luonut suhteensa ruoanlaittoon ja raaka-aineisiin Italian vuosien aikana ihan uudestaan. Se on kehittynyt olemattomasta tyydyttäväksi.
Mutta koska Toscanalainen keittiö on kuuluisa yksinkertaisista ja maistuvista ruoista jossa pääpaino on kauden tuotteissa, voi tumpelompikin kokki loihtia herkkuja helposti pöytään.

Toscanan kyläelämää

Kirjan ruoat ovat aitoja italialian herkkuja Ellan omasta keittiöstä sekä Ellan tapaamilta ihmisiltä. Kirjan sivuilla tutustumme Ellan naapureihin, ystäviin, kauppiaisiin, käsityöläisiin, viininviljelijöihin ja aatelisiin.
Toscanalainen ruoka on parhaimmillaan yksinkertaista, ravitsevaa ja monipuolista. Sen todistaa kirjan perinteiset, mutta sitäkin herkullisemman kuuloiset reseptit.

Ei mikään tavallinen keittokirja

Kirja ei ole pelkkä keittokirja vaan sielukkaita kertomuksia ja kuvia sisältävä kokonaisuus, jonka reseptit vain kietovat kauniiksi kokonaisuudeksi.
Kirjan parasta antia onkin mielestäni reseptien väliin sijoittuneet sydämelliset tarinat.

Ellan Toscana
Kyläelämää Toscanassa

Kustantaja:
Tammi

Kirjan kuvaus:

Italialaista tunnelmaa ja ruokaa aidoimmillaan.Ellan Toscana on täynnä lumoavia maisemia, pikkukylän elämää ja sympaattisia ihmisiä – sekä tietenkin nautinnollisia ruokia.Televisiosta tuttu toimittaja ja juontaja Ella Kanninen muutti kuusi vuotta sitten 600 asukkaan pikkukylään Firenzen ulkopuolelle. Nyt pääsemme tutustumaan Ellan Toscanaan: sen maisemiin, ruokiin ja avosyliseen vieraanvaraisuuteen, mutta myös pikkukylien vihanpitoon ja jurottaviin naapureihin. Tapaamme muun muassa Ellan modernin ja suorasanaisen anopin Teresan, joka on kadottanut toivonsa Ellan kokkaustaitojen kehittymisestä aikapäiviä sitten, sekä laakerilehtiaidan takana asuvan huippukokki Leonardon.Kirjan ruoat ovat aitoja italialaisen kotikeittiön herkkuja Ellan omasta keittiöstä sekä Ellan tapaamilta ihmisiltä: mukana on naapureita, ystäviä, kauppiaita, käsityöläisiä, viininviljelijöitä ja aatelisia.Ella Kanninen on toimittaja ja monista tv-ohjelmista tuttu juontaja. 15 vuotta sitten hän lähti Italiaan kielikurssille. Siitä alkoi seikkailu, joka jatkuu edelleen. Milanon ja Firenzen kautta Ella päätyi Toscanan maaseudulle. Ellan perheeseen kuuluvat aviomies, kaksi vilkasta poikaa sekä kaksi mustaa kissaa.Kirjan upeat kuvat on ottanut Ellan hyvä ystävä, Suomessa yli 20 vuotta valokuvaajana työskennellyt Ofer Amir.

 

Kirja saatu arvostelukappaleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close