cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Viiniopas 2017


Nyt se on ilmestynyt, nimittäin Viiniopas 2017.

Viinioppaista ja Ilta-Sanomien lauantain viinisivusta tuttu, Pekka Suorsa on koonnut kirjaan arvioin ja kuvin, mikä viini on hintansa arvoinen Alkon myymälässä.

Viinit arvioidaan selkeästi 100 pisteen asteikolla. Kirja on lisäksi järjestetty Alkon hinnaston mukaan, ja käyttö on helppoa nimihakemiston ansiosta.

Lisäksi kirjan lopusta löytyy näppärä ruokasuositukset osio, jossa annetaan täsmäsuositukset suosituimmille raaka-aineille ja ruokalajeille. Mukana on eri hintaluokkien parhaimmistoa.

Suosittelen kirjaa kaikille viininystäville. 

viiniopas
Viiniopas 2017
kirjan kuvaus:

Kaikki Alkon viinit – arviot yli 2000 viinistä.Vuoden 2017 -painoksessa runsaasti lisää tietoa viinien ja ruokien yhteensovittamisesta! Ilta-Sanomien lauantain viinisivulta tutun kirjoittajan Pekka Suorsan Viiniopas 2017 kertoo, mikä viini on hintansa arvoinen Alkon myymälässä. Suositeltavat viinit on varustettu etikettikuvin.Jo 14. kerran ilmestyvä viininharrastajan vuosikirja sisältää nyt täsmäsuositukset tärkeimmille ruokalajeille kolmessa eri hintaluokassa. Myös viinin nimeen perustuva hakemisto helpottaa arvioiden etsimistä entisestään.Viinit arvioidaan entiseen tapaan kansainvälisesti käytetyimmän ja selkeän 100 pisteen taulukon mukaan.Pekka Suorsa on pitänyt viikoittaista viinipalstaa eri medioissa vuodesta 1988.

 

Viiniopas 2017

Pekka Suorsa

Readme 2016

 

Kirja saatu arvostelukappaleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close