Viikko 39

Viikolla 39 on luvassa mm. makumatkailua mausteiseen Intiaan. Lautaselle lusikoidaan värikästä ja tuoksuvaa currya. Katkarapucurry on miedon tulinen, mausteiden ja värien ilotulitus lautasella.

Osallistun katkarapucurrylla Urtekram-maustehaasteeseen.  Urtekram-mausteet ovat taattua luomua. Niissä ei ole käytetty väri- eikä aromiaineita. Mausteita on kaikkiaan 37 erilaista: yrttejä, yleismausteita, maailman mausteita ja maustekastikkeita. Muistahan kurkata sivuillemme torstaina, sillä parhaan Urtekram-reseptin äänestys alkaa 29.9.2016. Silloin selviää myös mitä mausteita katkarapucurryyn päätyi.

Maanantaina herkutellaan Mehevällä lihapadalla ja Footmark Pinotagella. Pinotage on pehmeydessään mitä mainioin yleisviini. Sen seurassa viihtyvät vaikka hieman mausteisemmat kana ja porsas, mutta se ei pelästy reilua maanläheistä pihviäkään. Se on paikallaan myös halutessasi lasillisen tai kaksi pehmeää ja maukasta punaviiniä. Täydellinen myös näin pataruokien aikaan, niiden seuraksi.

Lisäksi sivuillamme herkutellaan edelleen kurpitsalla. Leivotaan leipää, kotoillaan ja nautitaan tästä ihanasta vuodenajasta.

 

Viikko 39

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close