cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Uoga Uoga – luonnonkosmetiikkamerkki

Tuotteet saatu: Sugar Helsinki

 

Syksyllä ja talvella tarvitsemme tehokkaampaa kosteusvoidetta, sillä syksyn ja talven kuivempi huoneilma vaikuttaa ihoon. Kesällä iho voi yleensä paremmin, ja usein pelkkä kevyt kosteutus riittää. Tässä blogipostauksessa jaan vinkkejä ihon talvihoidosta ja suosituksia kosteusvoiteista, jotka auttavat pitämään ihon terveenä ja kosteutettuna kylminä kuukausina.

Ihon talvihoito

1. Valitse ravitseva kosteusvoide: Syksyllä ja talvella ihomme tarvitsee enemmän ravinteita ja kosteutta. Panosta siis tuhtiin kosteusvoiteeseen.

2. Lisää kerrostaminen rutiiniisi: Kosteusvoiteen lisäksi harkitse kerrostamista muiden ihonhoitotuotteiden kanssa. Käytä esimerkiksi kosteuttavaa seerumia tai kasvoöljyä ennen kosteusvoidetta. Seerumit ja öljyt auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja tehostavat kosteusvoiteen vaikutusta. Muista kuitenkin käyttää kevyempiä koostumuksia kerrostetessa, jotta iho ei tule liian rasvaiseksi.

3. Suojaa iho kylmältä ja tuulelta: Talvella iho altistuu usein kylmälle ilmalle ja viimalle, mikä voi kuivattaa sitä entisestään. Suojaa ihoasi käyttämällä lämpimiä vaatteita, kuten huivia ja kaulaliinaa, jotka peittävät kasvojen alueen. Käytä myös kosteusvoidetta, jossa on suojaava vaikutus ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

4. Älä unohda aurinkosuojaa: Vaikka aurinko ei talvella paistaisikaan kirkkaasti, on silti tärkeää suojata iho auringon haitallisilta säteiltä. Käytä päivittäin kosteusvoidetta, jossa on vähintään SPF 30. Aurinkosuoja suojaa ihoa UV-säteiltä.

5. Muista nesteytys: Talvella on helppo unohtaa riittävä veden juominen, mutta hyvin kosteutettu iho alkaa sisältä päin. Juo tarpeeksi vettä pitääksesi kehosi ja ihosi hyvin kosteutettuna.

6. Vältä liian kuumia suihkuja: Kuumat suihkut voivat tuntua mukavilta talvella, mutta ne voivat kuivattaa ihoa entisestään. Käytä mieluummin lämpimää vettä ja vältä pitkiä suihkuja. Muista myös levittää kosteusvoidetta heti suihkun jälkeen, kun iho on vielä hieman kostea, jotta voide lukitsee kosteuden tehokkaammin ihoon.

7. Lisää kosteutusta myös sisätiloissa: Talvella ilmankosteus laskee usein sisätiloissa lämmityksen vuoksi. Käytä tarvittaessa ilmankostutinta. Tämä auttaa ylläpitämään ihosi kosteutta ja vähentämään kuivumista.

Valitsemalla oikeanlaisen kosteusvoiteen ja noudattamalla näitä vinkkejä voit pitää ihosi kosteutettuna talvella. Muista myös kuunnella ihoasi ja tarvittaessa tehdä muutoksia ihonhoitorutiineihin. Jos iho on erityisen kuiva tai ärtynyt, kannattaa harkita ammattilaisen, kuten ihotautilääkärin, konsultointia.

 

Uoga Uoga – luonnonkosmetiikkamerkki

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Uoga Uoga -luonnonkosmetiikkamerkkiin. Heidän vankka 13 vuoden kokemuksensa kosmetiikkavalmistajana takaa laadukkaat ja luonnolliset tuotteet, joita on ilo käyttää.

Uoga Uoga tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullista värikosmetiikkaa sekä tehokkaita ihonhoitotuotteita. Heidän tuotteensa valmistetaan pienissä erissä brändin omassa tehtaassa Vilnassa, Liettuassa, varmistaen niiden tuoreuden ja korkean laadun. Tutustu Uoga Uoga -luonnonkosmetiikkamerkkiin ja löydä uusia suosikkituotteita, jotka tekevät hyvää sekä ihollesi että ympäristölle.

 

Uoga Uoga Day Cream Päivävoide seka- ja rasvoittuva iho

Kuvaus

Ihoa rauhoittava ja ravitseva kevyt päivävoide seka- ja rasvoittuvalle iholle.
• 99% luonnollinen ja COSMOS Organic -sertifioitu

• Vegaaninen

Hyvin imeytyvä, luonnon öljyjä sisältävä kevyt päivävoide seka- ja rasvoittuvalle iholle ilman ihoa tukkivia vaikutuksia. Valitsimme voiteeseen erityisesti aprikoosin ydin-, ruusunmarja-, hasselpähkinä-, jojoba- ja arganöljyt, jotka sopivat rasvaisemmalle ihotyypille.

Hyaluronihappo ja fytosterolit tasoittavat ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja lisäävät ihoon kimmoisuutta. Karpaloöljy ja -uute ovat vitamiinien ja antioksidanttien lähde vapaita happiradikaaleja vastaan.

Käyttö:

Hiero hellävaraisesti puhtaalle iholle. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä muiden Uoga Uoga punaisen Intensive -hoitosarjan tuotteiden kanssa.

 

Kuluttajahinta: 25,95 € / 30 ml

Saatavuus: Sokos, House of Organic

 

Uoga Uoga Night Cream Yövoide

Kuvaus

Ravitseva ja täyteläinen yövoide kaikille ihotyypeille.

• 99% luonnollinen ja COSMOS Organic -sertifioitu

• Vegaaninen

 

Intensive-linjan yövoiteessa on korkeampi öljypitoisuus kuin Intensive-linjan päivävoiteissa.

Käymisprosessin kautta uutettu hyaluronihappo lisää ihon kimmoisuutta ja häivyttää pieniä juonteita. Fytosterolit parantavat ihon suojabarriääriä, jolloin ihosta tulee joustavampi ja pehmeämpi. Karpaloöljy ja -uute auttavat ihoa uudistumaan yön aikana.

Käyttö:

Levitä voidetta iltaisin puhdistetulle kasvojen iholle kevyen hierovin liikkein. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä muiden Uoga Uoga punaisen Intensive -hoitosarjan tuotteiden kanssa.

 

Kuluttajahinta: 27,95 € / 30 ml

Saatavuus: Sokos, House of Organic

 

 

 

Uoga Uoga Essence Kosteuttava seerumi

Kuvaus

Kevyt ja hyvin imeytyvä kosteuttava kasvoseerumi parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää kasvoilla pieniä juonteita.
• 99% luonnollinen ja COSMOS Organic -sertifioitu

• Vegaaninen

 

Essence -kasvoseerumi on rikastettu luomu arganöljyllä, joka pehmentää kuivaa ihoa. Ihon uusiutumista tukevaa ruusunmarjaöljyä, joka sisältää runsaasti alfalinoleenihappoja. Ruusunmarjaöljy stimuloi solukalvojen toimintaa, vähentää transepidermaalista vedenhaihtumista, säätelee talin tasapainoista toimintaa ja taistelee ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Lisäksi ihoa pehmentävää karpalonsiemenöljyä, jossa on runsaasti omega 3 ja 6 rasvahappoja.

Käymisprosessin kautta uutettu hyaluronihappo lisää ihon kimmoisuutta ja häivyttää pieniä juonteita. Fytosterolit parantavat ihon suojabarriääriä, jolloin ihosta tulee joustavampi ja pehmeämpi.

 

Käyttö:

Levitä pieni määrä kasvoseerumia puhtaalle iholle, anna imeytyä. Lisää kasvoseerumin päälle haluamasi päivä- tai yövoide. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä muiden Uoga Uoga punaisen Intensive -hoitosarjan tuotteiden kanssa.

 

Kuluttajahinta: 21,95 € / 15 ml

Saatavuus: Sokos, House of Organic

 

Uoga Uoga Ice Kosteuttava seerumi

Kuvaus

Kevyt ja ihoa virkistävä hyaluronihapposeerumi palauttaa ihoon menetettyä kosteutta ja pehmeyttä, ilman rasvaista tunnetta iholla.

• 99% luonnollinen ja COSMOS Organic -sertifioitu

• Vegaaninen

 

Ice kosteuttava seerumi antaa iholle luonnollista hehkua ja valmistelee ihon seuraavaan hoitotuotteeseen. Kvitteniuute kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Hyaluronihappo kahdessa molekyylikoossa lisää ihoon elastisuutta ja tasoittaa ihon pintaa. Hydrolisoitu beetaglukaani elvyttää ihon kosteustasapainoa ja palauttaa ihon suojabarriääriä. Aloe vera -uute rauhoittaa ihoa ja luonnolliset sokerit tehostavat ihon toimintoja ja lisäävät kosteustasapainoa ihon pintakerroksessa.

 

Käyttö:

Suihkuta kasvoille kevyesti Stillness-kasvosuihketta ja imeytä kosteuttava seerumi ihoon.

Jatka ihonhoitorutiiniasi päivävoiteella tai yövoide-naamiolla. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä muiden Uoga Uoga keltaisen Deep Moisture -hoitosarjan tuotteiden kanssa.

 

Kuluttajahinta: 21,95 € / 15 ml

Saatavuus: Sokos, House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close