cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Uoga Uoga luonnonkosmetiikka

Tuotteet saatu: Sugar Helsinki

 

Uoga Uoga on liettualainen luonnonkosmetiikkasarja, jolla on vankka 13 vuoden kokemus kosmetiikkavalmistajana. Valikoimiin kuuluu herkullista värikosmetiikkaa sekä laadukkaita ihonhoitotuotteita. Uoga Uoga -tuotteet valmistetaan tuoreuden takaamiseksi pienissä erissä brändin omalla tehtaalla Vilnassa, Liettuassa.

Uoga Uoga luonnonkosmetiikka

Uoga Uogan lähtökohtana on ollut tehdä mahdollisimman prosessoimatonta luonnonkosmetiikkaa hyödyntäen korkealaatuisia kylmäpuristettuja öljyjä, kosmeettisia savia, liettualaisia yrttejä, puhtaita luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, arvokasta meripihkaa – jota kutsutaan myös Itämeren kullaksi – ja tuoreita marjoja. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka kääntyy suomeksi ”marja marja”. Nimi viestii paitsi käytetyistä raaka-aineista, myös brändin olemuksesta – eloisuudesta ja värikkyydestä.

Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi. Yritys on kasvanut yhdeksi maansa johtavista luonnonkosmetiikan tuottajista. Tuotteet kehitetään, suunnitellaan ja tuotetaan heidän omissa tiloissaan Liettuassa.

Luonnollisuus on Uoga Uogalle vahva arvovalinta ja luonnosta huolehtiminen on tärkeä osa yrityksen toimintaa. Se näkyy paikallisen tuotannon ja tuottajien suosimisessa, veden ja energian kulutuksen minimoimisessa sekä kierrätetyistä materiaaleista valmistettujen pakkausmateriaalien suosimisessa. Tuotteiden pakkauksissa käytetty muovi, paperi ja kartonki on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Osa tuotteista on uudelleen täytettäviä.

Sarja on käynyt vastikään läpi totaalisen ilmeuudistuksen ja samalla tuotevalikoima muutettiin vegaaniseksi. Sarjan tuotteet ovat Soil Association, COSMOS Natural / Organic -sertifioituja.

Lähde: Sugar Helsinki

 

 

Luonnollisen ja kauniin ilmeen luominen Uoga Uoga värikosmetiikan avulla

 

Uoga Uoga tunnetaan parhaiten luonnollisista ja luomulaatuisista meikeistään.

Etsitkö luonnollisia ja korkealaatuisia värikosmetiikkatuotteita, jotka auttavat sinua luomaan kauniin ilmeen? Olen löytänyt omat suosikkini Uoga Uoga -luonnonkosmetiikkamerkin valikoimasta, ja haluan jakaa ne kanssasi.

Tässä muutamia omia valintojani, jotka auttavat luomaan luonnollisen ja kauniin ilmeen:

 

Uoga Uoga Mineraalimeikkipohja

SPF 15 BESTSELLER Mineraalimeikkipohja sulautuu iholle kauniisti ja tuo kasvoille raikkaan hehkun. Jauhemainen mineraalimeikkipohja tasoittaa ihon sävyä ja antaa hienovaraisen mattapinnan. Kerrosta halutun peittävyyden saavuttamiseksi. Mineraalimeikkipohjamme sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Mineraalimeikkipohjan koostumus sisältää antibakteerisista ominaisuuksistaan tunnettua meripihkaa ja sinkkioksidia, joka auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Valkoinen savi auttaa pitämään rasvoittuvankin ihon mattapintaisena. Tuotteessa on mineraaliaurinkosuoja SPF 15. Mineraalimeikkipohja on saatavilla sekä laadukkassa lasi- ja metallipakkauksessa että kompostoitavassa täyttöpussissa, jonka avulla voit vähentää pakkausmateriaalin käyttöä täyttämällä mineraalimeikkipohjapakkauksesi uudelleen. Valikoimassa on 12 sävyä.

Suositushinta: 29,95 €

 

Uoga Uoga Mineraaliaurinkopuuteri

Lämminsävyinen ja helmiäishohtoinen Beach Mode -mineraaliaurinkopuuteri korostaa päivettynyttä ihoa ja tuo kasvoille luonnollisen auringon suuteleman hehkun. Mineraaliaurinkopuuteri sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.

Suositushinta: 19,95 €

 

Uoga Uoga Voidemainen varjostusväri

Voidemainen varjostusväri levittyy kasvoille kauniisti ja auttaa muotoilemaan kasvojen piirteitä haluamallasi tavalla. Tuote sopii ihanteellisesti kuivalle ja normaalille iholle.

Suositushinta: 19,95 €

 

Uoga Uoga Voidemainen huuli- ja poskipuna

Monikäyttöinen tuote, jolla raikastat ilmettä välittömästi. Helppokäyttöinen ja hyvin levittyvä tuote antaa kauniin, luonnollisen ja raikkaan sävyn. Levitä siveltimellä tai sormin poskille ja huulille. Viisi herkullista sävyä.

Suositushinta: 19,95 €

 

Uoga Uoga Tuuheuttava ripsiväri

Syvän musta tuuheuttava ripsiväri antaa ripsille dramaattisen värin ja volyymia. Ripsivärin koostumus on hoitava ja ripsiä vahvistava. Helppo poistaa.

Suositushinta: 19,95 €

 

Uoga Uoga Puuterisivellin

Puuterisivellin soveltuu irtopuuterin, aurinkopuuterin ja mineraalikorostuspuuterin kanssa käytettäväksi laajoillekin ihoalueille (kasvot, kaula, vartalo).

Suositushinta: 17,95 €

 

Kokeile rohkeasti Uoga Uoga -värikosmetiikkaa ja löydä omat suosikkisi luonnollisen ja kauniin ilmeen luomiseen. Nämä tuotteet eivät ainoastaan korosta kauneuttasi, vaan myös hoitavat ihoasi ja tekevät hyvää ympäristölle.

 

Tuotteiden saatavuus: Sokos, House of Organic

 

Lue lisää Uoga Uogan ihonhoitotuotteista

UOGA UOGA LUONNONONKSMETIIKKAMERKKI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close