cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Slime-kirja

Syksyn odotetuin kirja taitaa olla Hellapoliisin Slime – limat ja löllöt kirja. Nuo ihanat ällöt ovat olleet meilläkin tuttuja tehtailtavia. Siskojeni tytöt ovat myös kuulemma ottaneet keittiöt haltuunsa ja eksperimenteeranneet partavaahdoilla ja muilla tarvittavilla härpäkkeillä.

Ongelmaksi on vaan tainnut nousta se, että mistään ei tuntunut löytyvän kunnollisia slime-ohjeita. Nyt ei keittiönkään enää tarvitse olla kaaoksen vallassa, sillä Slime – limat ja löllöt kirjasta löytyy nyt yksinkertaisten ja helposti toteutettavissa olevien limojen ohjeet.

Maailman parhaana tätinä hehe päätin avittaa siskojen tyttöjä ja hankin heille molemmille Slime-kirjat. Selailinpa itsekin aikani kuluksi kirjaa ja ihan tässä alkoi kutkuttaa itseäkin kokeilla erilaisten limojen valmistusta. Niin houkuttelevat kuvat ja reseptit oli kirjaan koottu, että oikein sormissa kihelmöi päästä poksuttelemaan ja venyttelemään erilaisia limoja.

Jos kaipaat synttäriviemisiä, joululahjaa tai haluat muuten vain ilahduttaa slimestä innostuneita, niin kannattaa hankkia kirja nyt heti Hellapoliisin verkkokaupasta. Vinkkinä, että pian lähestyvä Halloween on oivallista aikaa liman valmistukseen. Kirjassa on hauskoja mm. Halloweeniin sopivia limoja.

 

 

Hellapoliisi:
Slime – Limat ja löllöt kirjan kuvaus

Slime on tämän vuoden kovin ilmiö lasten keskuudessa – kaikki tekee omia Slimejä, mutta luotettavia ohjeita on huonosti saatavilla ja osa netissä olevista ohjeista sisältää myrkyllisiä Euroopassa kiellettyjä aineita.Venyvät, poksuvat, pehmeät ja tahmeat slimet, eli limat voit valmistaa helposti itse. Tästä kirjasta löydät hauskat vinkit erilaisiin kotitekoisiin limoihin selkeiden ohjeiden kera.

Kaikki raaka-aineet löydät suomalaisista kaupoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close