cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Laadukkaat herkut Butik Willa M:stä

Mainos Butik Willa M (tuotteet saatu pr-toimituksena)

 

Etsitkö uusia herkkuja kokeiltavaksi?

Nyt voit saada Tukholman helmenä tunnetun toffeekonditorian, Pärlansin, herkulliset tuotteet suoraan Suomeen Agentur Willa M:n kautta. Pärlans on elegantti ja nostalginen konfektiyritys, joka tarjoaa syvänvihreissä pakkauksissaan kultaisen kinuskin ja Södermalmin urbaanin kahvilatunnelman. Yritys on perustettu vuonna 2010 tarkoituksenaan tuoda takaisin kuluttajien saataville perinteiset toffeesuklaat. Pärlansin karamellit paketoidaan kauniisti Madame Rose -nimisellä käärintälaitteella. Nyt meidän Pärlansin ystävien ei tarvitse matkustaa Tukholmaan saakka, nauttiaksemme näistä herkuista, vaan voimme tilata ne helposti Butik Willa M:n verkkosivuilta.

Toinen herkullinen valikoima Butik Willa M:ssä on Haupt Lakritsin makeat ja suolaiset lakritsit. Haupt Lakrits valmistaa ja myy erilaisia lakritsituotteita, kuten suklaakuorrutettua lakritsia, makeita ja suolaisia lakritseja sekä lakritsituotteita kokkaukseen ja leipomiseen. Yrityksen tuotteille on yhteistä intohimo alkuperää, valmistustapaa ja raaka-aineita kohtaan. Esimerkiksi Haupt Lakritsin Vanilla Orchidissa yhdistyvät salmiakki, valkosuklaa, vanilja ja tammitynnyrissä kypsytetty Sisilian Trapanin merisuola.

Butik Willa M tarjoaa myös muita herkullisia tuotteita, kuten Malmö Chokladfabrikin suklaalevyjä eri makuvaihtoehdoilla. Voit valita esimerkiksi suklaalevyn aidolla passionhedelmällä tai valkosuklaalla.

Tilaa herkulliset tuotteet helposti ja nopeasti Butik Willa M:n verkkosivuilta osoitteesta www.butikwillam.fi. Tarjolla on laaja valikoima maistuvia herkkuja, jotka tuovat iloa arkeen tai sopivat myös lahjaksi.

 

Laadukkaat herkut Butik Willa M:stä

HAUPT LAKRTIS Vanilla orchid

Salmiakkia ja valkosuklaata, kahta erilaista vaniljaa sekä tammitynnyrissä kypsytettyä Trapanilaista merisuolaa. Hitaasti kypsytettyä salmiakkia, jota ympäröi kahdella vaniljalla maustettu valkosuklaa sekä tammitynnyrissä kypsytettyä merisuolaa Sisilian Trapanista. Vanilla Orchid on suklaalakritsi, jota paneelimme maistoi syksyn aikana. Herkkua maistamaan päässeet rakastuivat täysillä. Meille on täysin mahdotonta käyttää mitään muuta kuin kahta erilaista vaniljaa. Rakastamme Madagaskarin vaniljan monimutkaisempaa ja perinteisempää makua, kun taas polynesialainen vanilja tekee vaniljan mausta vahvemman. Ja sitten tietysti suola. Sisiliasta Italiasta peräisin oleva Trapani-suola, joka on poimittu käsin 3000 vuotta vanhoista suola-altaista ja kypsytetty tammitynnyreissä.

Paino 250 g hinta 14,90€

MALMÖ CHOKLADFABRIK TIILI-SARJA

Suklaalevy, aito passion 36 % kaakaota, 80 g

Valkosuklaa

Ekologinen

Täyteläinen valkosuklaa ja hapokas passionhedelmä ajautuvat kiihkeään rakkaussuhteeseen makean karamellinmaun ja rapeiden kaakaopalojen kanssa. Tämä kaikki päättyy katkeransuloiseen twistiin.

7,90 €

MALMÖ CHOKLADFABRIK TIILI-SARJA

Suklaalevy, aito passion 36 % kaakaota, 80 g

Valkosuklaa

Ekologinen

Täyteläinen valkosuklaa ja hapokas passionhedelmä ajautuvat kiihkeään rakkaussuhteeseen makean karamellinmaun ja rapeiden kaakaopalojen kanssa. Tämä kaikki päättyy katkeransuloiseen twistiin.

7,90 €

HAUPT LAKRTIS Svenskjävlar

Suolaisin. Lakritsi. Maailmassa.

Lakritsi- ja salmiakkikreemi salmiakkilakritsilla ja salmiakilla kuorrutettuna.

Paino 250 g. Vegaaninen. Sisältää vehnäjauhoa.

9,90 €

Pärlans kinuskikastike SUOLAINEN KARAMELLI squeeze

Tämä hyvänmakuinen kinuskikastike on herkullinen esimerkiksi jäätelön tai vohveleiden kanssa. Lämmitä halutessasi hiukan, ravista, purista ja nauti. Pullo on katevä ja helppokäyttöinen.

Sokeri, kerma, glykoosisiirappi, voi ja merisuola. Säilyy avaamattomana 12 kk.

250 ml.

10,00 €

 

Näiden tuotteiden lisäksi Butik Willa M:ssä on laaja valikoima muita herkkuja ja sisustustuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close