cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Energisoivaa ruokaa

Energisoivaa ruokaa, virkisty ja voi hyvin puhtaalla ruoalla-kirja on juuri ilmestynyt.

Voiko hyvä energia huokua jo kirjaa lukiessa? Kyllä voi! Ainakin jos hyppysissäsi on Energisoivaa ruokaa kirja. Ihanan valovoimaiselta Tiina Hälvältä ilmestynyt kirja pitää sisällään uskomattoman määrän hyvää oloa, energiaa ja valoisuutta.
Ainakin itselläni kirjaa selatessani tuli tunne, että kirjoitan teille seuraavan:
Jos mietitte minkä kirjan tänä syksynä ostatte itsellenne tai lahjaksi, voin todella lämpimästi suositella tätä.

Kirjassa on kuvailtu ja kerrottu helposti ymmärrettävällä tavalla asioita joita jokaisen meistä olisi syytä miettiä ja tarkastella omassa ruokavaliossa.

sweetfoodomine_showme

 

Kirja on ammattitaidolla kirjoitettu ja se todellakin saa palaamaan uudelleen pariinsa.
Kirjasta löytyy myös vino pino reseptejä, jotka ovat taatusti energisoivia ja oikeita hyvän tuulen ruokia. Nautin jo niiden katselemisestakin.

Olen oikeastaan niin ällikällä lyöty tämän hyvinvointipommin jäljiltä, etten oikeastaan osaa muuta teille kirjasta sanoa, kuin etsikää se käsiinne ja oivaltakaa tekin.

Palaan varmasti kirjaan myöhemminkin täällä sivuillamme. Aiemmin ilmestynyt Jutan Energisoiva dieettikirja on niinikään Tiina Hälvän käsialaa, yhdessä Jutta Gustafsbergin kanssa. Siitä kirjoitin aiemmin täällä.

Virkistävä-vesi

 

Tiinan löydät myös BestShape yrityksen takaa. Hän on ehtinyt useampaankin kirjaprojektiin mukaan sekä kirjoittanut useaan lehteen ravitsemukseen liittyviä artikkeleita. Seitsemäntoista vuotta ravitsemusasiatuntijana Ruotsissa ja Suomessa on tehnyt Tiinasta ravitsemuksen rautaisen ammattilaisen.

 

Energisoivaa ruokaa -kirjan kuvaus

Raaka-aineen ymmärtäminen on tärkeää, jos halutaan luoda jotain ilmiömäistä jostakin hyvinkin yksinkertaisesta. Ruoassa on niin paljon opittavaa, ettei kukaan voi koskaan oppia kaikkea siitä. Esimerkiksi usealle on uutta se, miten monipuolista kaalien käyttö voi olla.Miksi heitämme ruokaa roskiin niin paljon? Mielestäni se pohjautuu siihen, ettemme osaa vielä hyödyntää siitä kaikkea 100-prosenttisesti. Ruoan terveellisyys ei välttämättä tarkoita korkeaa hintaa, vaan ehkä ennemminkin korkeampaa kynnystä hyödyntää raakaaineita, joita meillä on tarjolla.Ruokaperinteemme pohjautuvat aikaan, jolloin raaka-aineemme eivät olleet niin prosessoituja kuin tänä päivänä. Voiko siis mitään syödä, vai voiko kaikkea syödä? Terveys ja hyvinvointi ovat erityisesti nyttrendejä ja jatkuvasti nousee kysymyksiä siitä, mitä voimme syödä ja mikä on terveellistä.Kirja soveltuu hyvin alkaliseen ruokavalioon. Reseptiikassa ei ole käytetty punaista lihaa, gluteenia eikä sokeria. Reseptiikka on laadittu yhteistyössä kokki/restonomi Alexander Trivedin kanssa. Alexanderillaon pitkä tausta terveellisen arkiruoan parissa. Tiina Hälvä on toiminut yli 15 vuotta vitsemusasiantuntijana Suomessa ja Ruotsissa. Tiina on kiinnostunut ravinnetiheästä ja kuiturikkaasta puhtaasta ravinnosta.

Energisoivaa ruokaa, Tiina Hälvä, Alexander Trivedi

Readme 2016
Kirja saatu arvostelukappaleena

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close