cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Valmistujaisjuhlien tarjottavat

Valmistujaisjuhlat ovat varsinkin nuorille yksi elämän ikimuistoisimmista hetkistä, joten silloin on aihetta juhlia isosti! Valmistujaisjuhlien järjestelyssä onkin syytä miettiä juhlien kattausta ja tarjoiluja.

Mitä useampaa sorttia on tarjolla, sitä vähemmän kutakin niistä yleensä menee. Tarjoiltavien määrät riippuvat myös vieraiden määrästä. Mieti sopivia annoskokoja ja arvioi sen jälkeen, montako annosta kutakin laatua tarvitaan.

Yleensä valmistujaisjuhlia vietetään omassa kodissa, jolloin toiveena on tietysti mahdollisimman helppo ja vähän tilaa vievä tarjoiluratkaisu. Monet valitsevatkin juhliinsa kätevän ja toimivan noutopöydän. Monesti kakun valmistus voi tuottaa päänvaivaa. Monet juhlavista kakuista on kuitenkin helppo valmistaa, vaikka et omaisi jauhopeukaloa.

KURKKAA TÄSTÄ JUOMAVINKILLE KIRJOITTAMANI ARTIKKELI:
Valmistujaisten kuohuviinit ja muut tarjottavat

Keväällä koittaa monelle nuorelle tärkeä hetki, kun päähän saa ylioppilaslakin tai käteen päättötodistuksen. Juhlan henkeen kuuluvat laadukkaat kuohuviinit sekä herkullinen noutopöytä kruunaavat valmistujaisjuhlat. Valmistujaisten ja ylioppilasjuhlien tarjoilujen ei tarvitse tuottaa päänvaivaa, vaan helpostikin voi valmistaa näyttävää ja herkullista tarjottavaa. Kun valitsee tyylikkään kuohuvan, kattaa pöydän kauniisti ja koristelee kahvipöydän tuorein kukkasin, ollaan jolähes valmiita ottamaan vieraat vastaan.

Valmistujaisjuhlien järjestämisessä tärkein vinkki on: Älä stressaa!  Oman näköiset ja makuiset juhlat ovat parhaat valmistujaisjuhlat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close