cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Tilinpäätös

Vuosi lähenee loppuaan ja on perinteisen tilinpäätöksen aika myös täällä blogin puolella.

Tästä vuodesta jäi päällimäisenä mieleen, että se oli aikamoinen kirjavuosi omalta kohdaltani. Isoäidin parhaat resepti-kirja oli suuri puserrus niin työn puolesta, mutta myös aika raskaskin kirja henkisesti tehdä. Mummu lähti muille maille viime syyskuussa ja aloin melkein heti sen perään kirjoittamaan kirjaa. Kirja ilmestyi tänä syyskuuna ja tunnen vielä nytkin sen väsymyksen, jonka tämän kirjan kirjoittaminen toi.

Olen valmistellut ja kirjoittanut vähän teiltä piilossa nyt tammikuussa 2020 ilmestyvän uuden kirjan: Kasvisruokaa koko perheelle- Hyvän olon kirja. Kerron siitä teille sitten tarkemmin lähemmin julkaisua.

Lisäksi maaliskuussa ilmestyy järkälemäinen Suuri grillauskirja, joka on todella jäätävän kokoinen opus grillauksen saloihin ja herkullisiin resepteihin.

Sivuja näillä opuksilla on yhteensä yli 1300! Joten voin sanoa, että suurimman osan vuodesta aikani vei kirjojen kirjoittaminen ja kuvaaminen.

 

2019 blogissa

Ilmestyi blogin puolellekin kaikkea kivaa. Herkuttelimme alkuvuonna erilaisilla keitoilla, juhlimme yhdessä vappua teesimaa juoden. Iloitsimme ystäväni Peggyn esikoiskirjasta ja kokkailimme siitä. Lisäksi muita blogiystäviä julkaisi kirjan kuten ihana Anni, jonka kirjaa selailimme täällä yhdessä.
Jatkoimme kesälläkin kokkailua ja järjestimme mm. lettukestit.
Syksyn tullen innostuimme Liemessä-blogin Jennin uunifetapastasta ja valmistimme siitä oman version.

Syyskuussa järjestimme Dr. Sugarin Jinnan ja Jonnan kanssa ruoka-ja leivontabloggaajien oman Roosa nauha-keräyksen. Me valmistimme  Roosa- nauha kakun.


Lokakuussa pohdin välillä, että ovatko blogit jo muinaisjäänteitä. Selvisi, että blogeille on oma vahva paikkansa. Lokakuussa myös heitimme Hellasta Itään, Korhoskan emännän kanssa haasteen, jossa haastoimme sinut isovanhempien päivän kunniaksi kokkaamaan tai leipomaan mummon (tai ukin) resepteillä.

Olin tänä vuonna esillä myös useammassa eri mediassa. Niin printtiversioissa kuin netissä. Sain jatkaa yhteistyötä useimpien ihanien asiakkaideni kanssa. Sain myös uusia mukavia kumppanuuksia. Olin ahkera julkaisija Instagram-tilillämme, jossa seuraajamäärät kasvavat kivasti. On mukava ”tavata” teitä sielläkin.

Kaiken kaikkiaan vuosi oli antoisa, mutta myös melko kuluttava. Laitan nyt pillit pussiin täällä blogin puolella hetkeksi ja palaan uudestaan joulun jälkeen ihanan uuden vuoden reseptin kera.

 

Tässä vaiheessa tahdon toivottaa teille oikein mukavaa ja rauhaisaa joulua!

Sari

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

 1. Sulla on ollut mieletön vuosi ❤ ja ensi vuonnakin tulossa!

  Matkaakin luvassa! 😍

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Aikamoinen, kyllä 🙂

   Sitä matkaa odotan kovasti! Teidän jalan jäljissä <3

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close