cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

GastroMax™ BIO-astiasto – Sokeriruo’osta valmistettu, kahvilla värjätty astiasto

Mainos: GastroMax™

GastroMaxin™ BIO-astiasto on nyt saatavilla kahdessa uutuussävyssä, jotka saavat värinsä kahvista ja mineraaleista. Lautasista, laseista, mukeista, kulhoista ja kannusta koostuvat astiastot valmistetaan Ruotsissa biopohjaisesta, sokeriruo’osta tehdystä materiaalista.

GastroMaxi™ BIO-astiasto

GastroMax™ lanseerasi tämän biopohjaisen astiaston kahdessa uudessa sävyssä, pehmeässä laventelissa ja harmonisessa harmaassa. Kuvissa laventelin sävyinen sarja. Nämä käytännölliset ja monipuoliset astiat ovat kevyitä, hygieenisiä ja kestäviä.

GastroMaxin BIO-astiasto on erinomainen valinta vaikkapa kesäretkille, veneeseen tai mökille. Niiden käytännöllisyys ja kestävyys tekevät niistä ihanteellisia kesäkäyttöön.

Kesäretkille

Tämä kevyt astiasto on kätevä pakata mukaan retkille. Lautaset, lasit ja mukit eivät ole painavia kantaa, mutta kestävät silti hyvin käyttöä. Lisäksi värimaailma sopii mainiosti kesäiseen tunnelmaan. Astioiden helppoa puhdistettavuutta arvostetaan varmasti myös retkellä.

Veneeseen

Veneilyssä tarvitaan kevyttä ja rikkoutumatonta astiastoa, joka kestää käsittelyä ja mahdollisia putoamisia. BIO-astiat täyttävät nämä kriteerit erinomaisesti.  Ja värit luovat merellisen, raikkaan tunnelman veneen sisustukseen.

Mökille

Mökille haetaan usein mahdollisimman huoletonta ja helppoa astiastoa. GastroMaxin Bio-astiaston tuotteet ovat mitä parhaimpia tähän tarkoitukseen. Ne ovat kestäviä, helppohoitoisia ja ekologisia. Kesäisen värimaailman ansiosta ne sopivat terassille ja pihapiiriin. Lisäksi astiastoon kuuluva kannellinen kannu on kätevä pitämään juomat viileinä ja ilman kutsumattomia vieraita.

Värjätty tuotannon sivutuotteilla ja luonnosta saatavilla mineraaleilla

BIO-astiaston tuotteet on valmistettu biopohjaisesta, sokeriruo’osta tehdystä materiaalista. Tuotteiden hiilijalanjälki on yli 80 % pienempi verrattuna vastaaviin perinteisestä muovista valmistettuihin tuotteisiin. Uutta on, että laventelinsävyinen ja harmaa astiasto saavat värinsä kahvinvalmistuksen sivutuotteista ja luonnon väripigmenteistä. Pigmentit ovat peräisin luonnollisista, epäorgaanista mineraaleista kuten metallisuoloista ja oksideista.

Valmistettu Ruotsissa
Muotoilultaan retrohenkinen BIO-astiasto valmistetaan Ruotsissa. 13-osaisessa astiastossa on mukeja, laseja, lautasia, kulhoja sekä kahden litran kannellinen kannu, joka on muotoiltu sopimaan jääkaapin oveen.

Suositushinnat:
BIO-lautaset alkaen 2,95 euroa
BIO-mukit alkaen 2,95 euroa
BIO-kulhot alkaen 2,95 euroa
BIO-kannu alkaen 7,95 euroa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close