cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Vain elämää, ei sen enempää

Aloitin uuden vuoden tarmokkaasti, ajatuksena blogata ja kirjoittaa säännöllisesti.
Mutta, mutta.. tulikin taas niin paljon muuta eteen. ”Pää” on ollut taas niin monessa projektissa mukana, että palasia on ollut vaikea pitää kasassa.
Prioriteetit ovat olleet muualla.
En halua vielä tarkemmin kertoa, että missä, mutta se selvinnee matkan varrella myös teille.

En tainnut vielä teille kertoakaan, että minulta on ihan pian on ilmestymässä uusi kirja, grilliherkut. Tällä kertaa ei kirjasta löydy yhtä ainuttakaan ruokareseptiä, vaan kirja on keskittynyt ainoastaan jälkiruokiin ja leivonnaisiin.

Grilliherkut

Monesti grilli sytytetään pelkästään ruoan valmistusta varten, vaikka grilliä voi yhtä hyvin käyttää hyväksi myös leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa.

Varsinkin kesäkuumalla keittiö halutaan mieluusti siirtää ulos eikä käyttää uunia puhaltamaan kuumaa ilmaa jo valmiiksi lämpimään taloon. Kirjaan on koottu kattava kirjo erilaisia herkullisia jälkiruokia ja leivonnaisia jotka valmistuvat näppärästi grillissä. Joko sitten ruoanvalmistuksen jälkeen jälkilämmössä aterian päätteeksi taikka ihan koska vain, kun makeita herkkuja tekee mieli. Näissä kirjan leivonnaisissa ja jälkiruoissa on oma, hieno pikantti makunsa, jota ei saa muualta kuin grillistä.

Nyt kun katsoo pihalle, niin kevät tuntuu melkeinpä jo olevan täällä. Pian saa kesäkeittiön siirtää jo pihalle. Ja jos kesä on yhtään edellisen kaltainen, sen tekee mielellään, vai mitä sanot?

 

Vain elämää, ei sen enempää

Minkäs sille voi. Joskus elämä on vain elämää, ei sen enempää. Ei tässä miksikään supersankariksi pystytä. Aika on rajallista ja siksi ne prioriteetit tulevat vastaan jossain kohtaa. Vaikka blogin puolella on välillä hiljaisempaa, niin muualla voi kuohua. Kuten nyt, kun taustalla on valmistunut taas uusi kirja. Ihanat yhteistyökumppanini ovat myös pitäneet minut kiireisenä töiden saralla. Syksyksi on valmistumassa myös valtaisa ja rakas projekti, joka vie tällä hetkellä leijonasosan ajastani. Siitä sitten myöhemmin.

Jos blogin puolella on hiljaisempaa, niin kurkkaa mitä Sweet Food O`Minen Instagram tilillä tapahtuu. Siellä olen tavoitettavissa melkeinpä koko ajan. Jos tulee asiaa taikka haluat muuten vain höpistä. Olisi kiva jos heittäisit minua siellä viestillä.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Oooh! ihania uutisia Sari ja täällä ainakin yksi todella innokas kirjan odottelija, niin mainio sisältö sun uudella kirjalla, kuin olisit minuu ajatellut sitä kirjoittaessa. Mähän teen kesäisin kaikki ruuat grillillä, mökillä nääs ihan paska kaasu-uuni, joten aivan mahtavaa päästä tekemään jälkkäreitä just grillillä, ei tarvii enää tyytyä pelkkään jätskiin ja lettuihin. Meidän kesä on siis pelastettu, amen ja nam.

    1. Sweet Food O´Mine Author says:

      Apua, Sari! En ollut nähnyt tätä kirjoitusta kun vasta nyt! Aivan ihana kuulla, että aihe innostaa.Ja että meitä on muitakin jotka siirtävät keittiön pihalle kesäksi! Meillä vaan keittiö on niin kuuma, että mieluusti sitä onkin pihalla.

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close