Uusi Vuosi 2013

1.1.2013

Nyt kun vuosi vaihtui taas uuteen, ajattelimme kertoa mitä kaikkea vuosi 2013 tuo tullessaan.

Hei kaikki lukijat!

On mukavaa huomata että meillä on lukijoita ympäri maailmaa ja varsinkin se on mukavaa, kun ihmiset ottavat yhteyttä ja uskaltavat toivoa meiltä joitain tiettyjä asioita. Meiltä on pyydetty esimerkiksi lisää sormiruokaa, sekä ruokaa jota voi laittaa ilman uunia tai hellaa. Yritämme täyttää kaikkien toiveet, niin hyvin kuin pystymme.

Henkilökohtaisesti odotamme paljon tältä vuodelta, paljon muutoksia on tiedossa. Tarkoituksena on aloittaa kuntoilu kunnolla taas tänä vuonna, viime vuonna  se jäi jotenkin kaiken muun jalkoihin, vaikka se onkin ollut meille yhtä iso osa elämää kuin ruoka ja ruoan laitto.

Paljastan teille pienen salaisuuden. Olemme olleet oikein himoliikkujia monta vuotta ja joka päivälle on ollut omat kunto-ohjelmat ja tarkat ruokavaliot. Lapsille olemme siis aina valmistaneet tavallista ruokaa ja heitä hemmotelleet joskus leivonnaisilla etc. Mutta itse olemme viettäneet melko kurinalaista elämää viime vuodet. Kolme voima harjoittelupäivää viikossa ja kolme aerobista päivää ja viikkoon mahtui aina yksi lepopäivä. Eli sen ja kaiken muun lisäksi ei päiviin mahtunut montaa vapaahetkeä, varsinkaan leipomiselle.

Jotenkin viime vuonna alkoi tuntumaan, että olisi aika nauttia elämästä, myös ruoan suhteen ja olen itse ainakin todella kaivannut leipomista. Miten rentouttavaa se onkaan ja varsinkin ne iloiset ilmeet kun pöytään voi kantaa uunilämpimiä herkkuja 🙂

Sanomattakin on selvää että nämä kaksi elämäntapaa ovat aika kaukana toisistaan, kova urheilu ja herkuttelu. Eli tänä vuonna olisi tarkoitus kulkea kultaista keskitietä, liikunnan ja ruoasta nauttimisen suhteen.

Tältä vuodelta odotamme myös uutta kotia ja se toisi mukanaan uuden keittiön, josta olemme  haaveilleet jo kauan aikaa J Mutta, katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan.

Älkää kuitenkaan hätääntykö, että luvassa olisi pelkästään proteiinipitoisia tai sokerittomia ruokia ja leivonnaisia, vaan kuten kirjoitin, seurataan kultaista keskitietä johon kuuluu vähän kaikkea.

Jatkakaa kirjoittamista, kommentointia ja lähettäkää sähköpostia.

On tosi mukavaa huomata että meidän sivuillamme on noin monta lukijaa, vaikka emme vielä kauaa ole olleet mukana bloggailemassa.

Toivomme teille hyvää ja maistuvaa vuotta 2013

 

Kokkailemisiin, Sari ja Patrik

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close