cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Sriracha lohi ja wokkivihannekset

Mitä mieltä olette kaupan pakastevihanneksista?


Minä suosin usein tuoreita vihanneksia, mutta pakkasesta löytyy yleensä useimmiten aina ainakin pussillinen wokkivihanneksia. Niitä tulee käytettyä, niin no niihin wokkeihin. Mielestäni pakasteissa ei ole sinällään mitään vikaa, sillä ne ovat monesti sellainen hyvä hätävara, jos kauppaan ei ehdi, pääse tai muuten vaan haluaa jotain nopeasti.
Joten, kun kaupasta oli kannettu hieno lohifileen palanen ja ne tuoreet vihannekset tällä kertaa jätetty kaupan vihannestiskille, sai pakastevihannekset toimittaa tuoreiden kasvisten virkaa. Mutta mitäs siitä, pääasia on kuitenkin varmaan se, että niitä vihanneksia siitä lautaselta löytyi, vai mitä?

Joten tällainen nopea arjen herkku katettiin meillä pöytään, iltana eräänä.

Sriracha lohi

4:lle

4 annospalaa lohifileetä

Marinadi:
1 rkl soijaa
1/2 rkl hunaja-inkivääriä
1/2 rkl srirachaa
2 rkl öljyä
Ripaus suolaa

Öljyä paistamiseen

1 pss Pakaste Wokkivihanneksia

Sekoita marinadin ainekst yhteen ja sivele lohifileiden pintaan.
Paista fileet molemmin puolin ja nosta sen jälkeen uunivuoassa 200 asteeseen uuniin, kunnes ja paista kunnes sisälämpötila on 50-52 astetta. ( Nämä lohet voisi valmistaa hyvin myös grillissä. )

Valmista sillä välin wokkivihannekset pussin ohjeiden mukaisesti.

Tarjoa jonkun raikkaan jogurttipohjaisen kastikkeen kera. Pelkästään Turkkilaiseen tai Kreikkalaiseen jogurttiin sekoitettu sitruunanmehu ja mausteet riittävät hyvin kastikkeeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. inspirations says:

    Hei! Jostain syystä kommentoimiseni täällä ei ota onnistuakseen, uusi yritys ; ) (Kommentoin, tai siis yritin kommentoida nimittäin tähän jo pari päivää sitten). Tämä menee meillä kokeiluun nyt viikonloppuna, näyttää hyvältä. Itsekin suosin tuoreita vihanneksia. Nuo Kasvimaan suunittelua -postauksesi kuvat ovat muuten aivan superihanan ja raikkaan näköisiä!! Aina on kuitenkin pakastevihanneksiakin hätävarana eli tällaiset vinkit ovat myös kivoja. Ihanaa viikonloppua!

    1. Kiitos, ihana! Kiva kun tulit käymään ja jättämään kommentin. Parempi kasviksia lautasella, vaikka sitten pussista kuin ei ollenkaan 🙂

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close