cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Raikkaat vesimelonikolmiot

Vaikea kuvitella, että toukokuu lähenee loppuaan ja pian on jo kesäkuu. Kesä, voi kesä miten sinua onkaan kaivattu.

Kolulaisilla vielä viimeinen rutistus ennen kesälomille kirmaamista. Minullakin on tarkoitus saada uusin Mestarikokki kirjani valmiiksi. Se tarkoittaa sitä, että yritän ainakin hölläillä tämän kesän. Kolme viimeisintä kesää onkin kulunut erilaisia keittokirjoja valmistaen ja kuvaten, joten nyt tuntuu siltä, että tämän kesän ( no melkein koko kesän ) voisi pyhittää jollekin muulle. Helpolle ruoanlaitolle ehkäpä. Kamerattomalle ruoanlaitolle ja syömiselle. Pienelle breikille.

Ruoan kuvausta ja reseptiikan kehittelyä en voi toki kokonaan jättää, sillä onhan se työtäni, mutta aika suuri “vapaa”on jo se, että en ole valmistamassa keittokirjaa.

Kaipaan monesti niitä aikoja, kun ruoanlaitto ei ollut työtä. Vaikka rakastankin työtäni, ruokaa ja kuvausta, on siitäkin joskus saatava lomaa. Siksipä tosiaan luulen, että hölläilen ruoanlaiton suhteen, niin paljon kuin kykenen.

Kurkatkaapa alta muuten vinkki, superhelppoon “ruoanlaittoon”. Kyllä nämä vesimelonikolmiot lisukkeesta menevät tai kivana välipalana tai vaikka jälkiruokana. Ja noiden puuhastelu on niin helppoa, että pienellä avustuksella voi perheen pienemmätkin avustaa varsin mainiosti mukana.

 

Grillikesä

 

 

Raikkaat-vesimelonikolmiot

 

Helppo ja siisti tapa nauttia vesimeloni. Tarjoile vesimelonikolmiot grilliherkkujen lisukkeena tai sellaisenaan raikkaana lopetuksena aterialle. Voit myös käyttää melonit kuuman grillin kautta ja ottaa niille hieman väriä pintaan.

Raikkaat vesimelonikolmiot

Tarvitset
Vesimelonin
varrastikkuja

Puolita meloni. Siivuta melonin puolikkaat parin centtimetrin paksuisiksi siivuiksi. Jaa siivut kolmioihin.
Työnnä grillitikku melonin kuoreen kiinni ja aseta pöytään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close