Chocolate in a Bottle

Kävin Ruoka ja Viini messuilla Servaalin osastolla maistelemassa tätä erityistä Chocolate in a Bottle kuohuviiniä. Täytyy sanoa, että olin ennen maistelua hiukan skeptinen juomaa kohtaa, mutta ihastuin tähän juomaan todella. Maku oli aito ja jäi viipyilemään suuhun mukavan pitkäksi aikaa. Pähkinäinen ja ihanan suklainen kuohuviini on mainio juoma jälkiruoille. Kuulimme myös, että joku olisi nauttinut tätä kahvin kera. Uskon, että tuo on myös toimiva yhdistelmä.

 

Chocolate in a bottle

Suklaata pullossa on gourmetjuoma joka on valmistettu Chardonnay rypäleistä, luonnollisista kaakaouutteista ja hasselpähkinästä. Raikkaan kupliva, makea kuohuviini, jossa on aito Belgialaisen suklaan aromi. Laadukas ja erityinen juoma, jonka isä on Tom De Bruyn. Hän on aiemmin toiminut suklaa-alalla, mistä syntyikin idea tähän ainutlaatuiseen kuplivaan juhlajuomaan.

Kuvaus:

Raikkaan kupliva, makea kuohuviini, jossa aito Belgialaisen suklaan aromi. Loistava juoma jälkiruuille, marjoille, tai kevyeksi digestiiviksi hyvän aterian jälkeen.

Vinkki:

Tarjoa juoma hyvin viileänä. Tämä on loistava juoma jälkiruuille, marjoille, tai kevyeksi digestiiviksi hyvän aterian jälkeen.

Chocolate in Bottle  Alkon valikoimasta.

chocolate-in-a-bottle

 

Kiitos vielä ihanalle ja asiansa osaavalle maistattajallemme, Sallalle ja Servaalille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close