111 updated post view 6683
Loading...

Sari Spåra

  • Tekijät
Kauhaa heiluttaa

Olen Sari, ruokabloggaaja ja intohimoinen kotikokki.
Olen Sari, ruokabloggaaja, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Blogini Sweet Food O`Mine on maukas kohtaamispaikka arjen pyörityksen keskellä.

Rakastan keittiössä oloa ja puuhailua. Etsin koko ajan uusia ideoita ja tuotteita. Sydäntäni lähellä on perinteet, vanhat keittokirjat ja mummuilta ja mammoilta perimäni reseptit, joita jaan täällä blogissamme.

Olen kirjoittanut 10 keittokirjaa ja yhden yhteistyössä kuuden muun bloggaajan kanssa. Minulla on vaikka kuinka monta keittokirjan ideaa mielessä, jotka haluaisin toteuttaa, mutta aika ei anna kaikelle myötä. Joten blogiin päätyy monta niistä ideoista. Keräilen myös keittokirjoja, niin vanhoja että uusia ja monesti yöpöydältäni löytyykin keittokirja tai pari.

Asumme pienessä kylässä meren äärellä joten kekseliäisyyttä saa useasti käyttää, kun lähikaupasta ei löydy kaikkia hienouksia ja herkkuja. Suunnittelu onkin siis kaiken A ja O.
Kiireiseen arkeen kehitetään hyviä ja nopeita reseptejä, kun taas viikonloppuisin kokkaillaan ja leivotaan pidemmän kaavan mukaan.
Kesäisin kasvatan pihallamme omat yrtit ja vihannekset ja monesti käydään myös kalassa koko perheen voimin. Luomu- ja lähiruoka sekä villikasvit ovat sydäntäni lähellä.

Tervetuloa kokkailemaan kanssamme!

Sweet Food O`Mine somessa:

Instagram: http://www.instagram.com/sweetfoodomine
Facebook: http://www.facebook.com/sweetfoodomine
Twitter: http://www.twitter.com/sweetfoodomine
Youtube: https://www.youtube.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sweetfoodomine

Sähköposti: sari@sweetfoodomine.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites