111 updated post view 7172
Loading...

Sari Spåra

  • Tekijät
Kauhaa heiluttaa

Olen Sari, ruokabloggaaja ja intohimoinen kotikokki.
Sari

 

Olen Sari, ruokabloggaaja, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Blogini Sweet Food O`Mine on maukas kohtaamispaikka arjen pyörityksen keskellä. Rakastan keittiössä oloa ja puuhailua ja olen todella iloinen, että se on nykyään työtäni. Olen koulutukseltani mm. sommelier, mixologi ja social media manager, joten olen päässyt toteuttamaan myös näitä ammattitaitoja tässä työssäni.

 

 

Sydäntäni lähellä on perinteet, vanhat keittokirjat ja mummuilta ja mammoilta perimäni reseptit, joita jaan täällä blogissamme. Onpa näistä resepteistä syntynyt myös suosittu keittokirja, Isoäidin parhaat reseptit.

Olen kirjoittanut 16 keittokirjaa. Minulla on vaikka kuinka monta keittokirjan ideaa mielessä, jotka haluaisin toteuttaa, mutta aika ei anna kaikelle myötä. Joten blogiin päätyy monta niistä ideoista. Keräilen myös keittokirjoja, niin vanhoja että uusia ja monesti yöpöydältäni löytyykin keittokirja tai pari.

 

Asumme pienessä kylässä meren äärellä joten kekseliäisyyttä saa useasti käyttää, kun lähikaupasta ei löydy kaikkia hienouksia ja herkkuja. Suunnittelu onkin siis kaiken A ja O.
Kiireiseen arkeen kehitetään hyviä ja nopeita reseptejä, kun taas viikonloppuisin kokkaillaan ja leivotaan pidemmän kaavan mukaan. Myös grillailu kuuluu koko perheen intohimoihin.
Kesäisin kasvatan pihallamme omat yrtit ja vihannekset ja monesti käydään myös kalassa koko perheen voimin. Luomu- ja lähiruoka sekä villikasvit ovat sydäntäni lähellä.

 

 

 

 

 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites