cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Vadelmainen smoothiekulho

Tutustuin Elina Innasen uutukaiseen, Vegaanin aamupalakirjaan. Kirjan resepteillä saa tavallisesta arkiaamustakin hieman herkullisemman, se tuli todettua, kun valmistin kirjan ohjein vadelmaisen smoothiekulhon. Kirjassa on reseptejä sen verran, että en ihan heti edes ihastuksissani tiennyt millä resepteistä aloittaa kirjaan tutustuminen. Voit lukea kirjasta ja valinnan vaikeudesta lisää tästä.

 

Raikas ja nopeasti valmistuva vadelmainen smoothiekulho ei jättänyt ketään kylmäksi, muuta kuin ehkä suun. Ihanaa lusikoitavaa aamuun.

Vadelmainen smoothiekulho

1-2 annosta

200 g maustamatonta soijajogurttia
200 g jäisiä kotimaisia vadelmia
1 dl kaurahiutaleita
1 dl mantelimaitoa
1/2 banaani
parapähkinöitä ja vadelmia koristeluun

Valmistus

1.Mittaa tehosekoittimen kannuun soijajogurtti, vadelmat, kaurahiutaleet ja mantelimaito. Lisää banaani ja aja tasaiseksi.
2.Lusikoi seos kulhoon ja koristele vadelmilla ja puolitetuilla parapähkinöillä.

Suosittelen kirjaa kaikille hyvän ja herkullisen aamun ystäville. Tästä kirjasta löytyy varmasti jokaiselle jotain.

 

Vegaanin aamupalakirjan kuvaus

Paras aika päivästä – vegaanin aamupalakirja kokoaa yksien kansien väliin reseptit herkulliseen uuteen päivään. Kaikki kirjan reseptit valmistuvat ilman eläinkunnan tuotteita, mausta tinkimättä. Kokeile kiireisten arkiaamujen pelastukseksi herkullisia puuroja, itsetehtyjä kasvipohjaisia jogurtteja ja rapeita myslejä. Rauhallisia viikonloppuaamujakaan ei ole unohdettu, sillä kirjan reseptien joukosta löydät paljon uusia ideoita kiirettömiä viikonloppubrunsseja varten. Herkulliset kuvat jokaisesta reseptistä innostavat kokeilemaan kirjan helppoja ja nopeasti valmistuvia ohjeita. Parempien aamujen puolesta!Paras aika päivästä – vegaanin aamupalakirja on suositusta Chocochili-ruokablogista tutun Elina Innasen kolmas ruokakirja.

 

Kirjan voit tilata vaikkapa Vegekaupasta.

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close