S`mores quesadillat

Tein Instagramiin kaupallisen yhteistyön Santa Maria Finlandin kanssa ja reseptissä olevat tortillat ovat saatu tähän tarkoitukseen.

Nopeasti ja helposti valmistuvat S`mores quesadillat tyydyttävät makeanhimon hetkessä.

S’mores quesadillat on helppo herkku – tarvitset vain vaahtokarkkia, nutellaa , keksejä ja tortilloja. Käytä grillin tai pannun kautta ja valmista! Perinteiset s`moresit on jenkkiherkku, joka valmistetaan suklaasta ja vaahtokarkista kahden keksin väliin. Näitä sitten grillataan sen verran, että vaahtokarkki sulaa väliin. Herkullista toki, mutta niin sottaista puuhaa, kun sormet on täynnä vaahtokarkkia.

Toista maata on s`mores quesadillat. Tässä ei sormet tahriinnu, eikä pikkuisia makupaloja tarvitse odotella ja odotella, vaan yhdellä iskulla saa tyydytettyä suuremmankin makean nälän, kun lisukkeet iskee tortillan sisään. Huh, miten vastustamaton herkku tämä onkaan. Perinteisen s`mores reseptin suklaa korvataan näissä quesadilloissa nutellalla.  

 

 

 

Käytin tässä ohjeessa värillisiä vaahtokarkkeja, ne toimivat myös oikein hyvin, varsinkin jos tahtoo hiukan väriä. Muuten suosittelen perinteisiä vaahtokarkkeja. Reseptin vaahtokarkkien määrä on suuntaa antava. Jokainen lisätköön makunsa mukaan niin paljon vaahtokarkkeja quesadillojen sisään kuin tahtoo.

 

 

S`mores Quesadillat

Annos 4 annosta

Ainesosat

  • 4 kpl Santa Maria tortilla original medium
  • 4 rkl Nutellaa
  • n. 32 kpl pientä vaahtokarkkia tai maun mukaan lisää
  • 4 kpl Digestive keksiä murusteltuna
  • n. 4 tl voita

Valmistus

  • Levitä tortilloille Nutellaa.
  • Lisää täytteeksi myös vaahtokarkit(noin 8 kpl per tortilla) ja murusteltu Digestivekeksi.
  • Taita tortillat puolikkaiksi.
  • Voitele tortillat voilla.
  • Paista tortilloja grillissä noin 200 asteessa suoralla lämmöllä noin kaksi minuuttia per puoli tai kunnes vaahtokarkit alkavat sulaa ja pinta saa kauniin värin.

Vinkki!

Voit valmistaa quesadillat myös paistinpannulla keskilämmöllä. Paista kunnes vaahtokarkit alkavat sulaa. Kokeile valmistukseen myös Airfryeria. Paista silloin 180 asteessa kunnes vaahtokarkit alkavat sulaa. Tässä menee noin pari minuuttia.

 

 

KOKEILE MYÖS S`MORESPANNUA

>Klikkaa tästä reseptiin<<

 

Amerikkalainen klassikkoherkku S’mores taipuu myös näppärästi pannulla valmistettavaksi jälkiruoaksi. Se onkin helppo tapa valmistaa näitä koukuttavia makupaloja ja tyydyttävää. On ihana dippailla keksejä sulaneisiin vaahtokarkkeihin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Recipe Rating
Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close