cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Ensimmäisenä tahdon toivottaa oikein hyvää alkanutta vuotta! Ajattelin summata hiukan edellistä vuotta ja kurkistaa kanssasi tulevaan vuoteen.

 

Viime vuosi oli aikamoista hulabaloota. Ajattelin 2020 syksynä, että tahdon kouluttautua ja mielenkiinto suuntautui juomapuolelle. Suoritin ensimmäisenä Pernod Ricardin spirits and mixology kurssit. Sen jälkeen syvennyin mixologian saloihin ja suoritin siitä tutkinnon. Vuoden 2021 alussa aloitin myös sommelier-opinnot ja valmistuinkin nyt loppuvuonna sommelieriksi.

 

 

 

 

Siinä samalla työelämässä tapahtui paljon. Julkaisin viime vuonna uusi kirjoja:

  • Juniorikokki ruoka-aakkoset
  • Hyvä arkiruoka – 10, 15, 20 ja 3o minuutin reseptit
  • Suuri Grillauskirja (uusinta painos)
  • Isoäidin parhaat leivonnaiset ja leivät

 

 

Jatkoin myös yhteistyötä Sydänmerkin kanssa ja meillä taitaa olla takana jo 5 hyvää yhteistä vuotta. Lisäksi voisin mainita uuden hienon yhteistyökumppanini, Kinnarin Tilan, jonka kanssa uurastimme jo viime vuoden alusta. Lisäksi tietysti muitakin yhteistyökumppaneita tuli ja vanhoja pysyi. Kiitos niistä kaikille!

Vuosi piti kiireisenä työn saralla.

 

 

 

 

 

Uusi vuosi 2022

Tälle vuodelle ei vielä ole tiedossa mitään mullistavia uutisia. Tarkoituksena olisi syventää ehkäpä opittua ja mielessä siintää WSET level 3. Katsotaan tapahtuuko se jo tänä vuonna vai koska.

En tiedä tai osaa odottaa mitään erityistä ainakaan vielä tässä kohtaa vuotta. Olin hiukan ajatellut, että voisin uudistaa näitä sivuja tämän vuoden aikana. Sekin on vielä hakusessa, sillä en vielä tiedä minkälaista ulkoasumuutosta kaipaan.

Tältä vuodelta odotan taas innokkaasti puutarha- ja kasvimaapuuhastelua. Vielä en ole tutustunut vuoden uutuussiemeniin, täytyy hiukan malttaa odottaa. Viime vuonnahan meillä tuli laajennettua (taas) kasvimaata ja voin sanoa, että tämän kokoinen kasvimaa/hyötypuutarha alkaa viedä jo aikaa. Toisaalta se on niin antoisaa puuhaa, että en kyllä valita. Mikäpä sen parempaa kuin korjata sitten oman maan satoa.

 

 

Hiukan murhetta tuottaa liiankin ystävällinen hirviherra, joka kyläläisten toimesta on nimetty Helgeksi. Helge tykkää liian paljon meidän omenapuista ja viinimarjapuskista. Yhtenä aamuna yllätin Helgen, kun hirviherra oli tuhonnut kokonaisen mustaherukkapensaan parempiin suihin. Lisäksi pikkulinnut tuhosivat tänä kesänä upeana alkaneen punaviinimarjasadon. Mutta nämä ovat näitä takaiskuja, jotka on otettava, kun asuu täällä metsän keskellä.

Ehkäpä teitä kiinnostaa tietää mitä blogin puolella on luvassa tänä vuonna?

Ainakin lisää juomareseptejä on luvassa. Lisäksi hyviä perusruoka- ja leivontaohjeita. Siitä mistä sivustomme onkin tuttu jo vuosien takaa.

Toivon, että näen sinut täällä tänäkin vuonna. Lisäksi voit seurata menoa myös Instagram-tilini puolella: www.instagram.com/sweetfoodomine

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close