cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Verensokeri kuriin 8 viikossa

5:2-dieetin kehittäjä,lääkäri Michael Mosley esittelee uutuuskirjassaan menetelmän, jonka hän lupaa saavan verensokerin kuriin ja karistavan peräti 14 kiloa kahdeksassa viikossa. Samassa ajassa on hänen mukaansa mahdollista saada myös verensokeri hallintaan.

Mosleyn menetelmä perustuu välimerelliseen ruokavalioon sen niukkaan energiansaantiin. Kahden kuukauden ajan saa syödä vain 800 kilokaloria päivässä. Tavoitteen voi saavuttaa joko ajoittamalla syömiseen vain tiettyyn rajattuun aikaikkunaan tai syömällä niukkaenergistä ruokaa.

Kuva: Sweet Food O`Mine
Kuva: Sweet Food O`Mine

 

Verensokeridieetin aikana on tärkeää myös rentoutua ja karsia stressiä. Stressihormoni kortisoli kun lisää niin ruokahalua kuin makeanhimoakin.

Kohonneet verensokeriarvot muodostavat yhden aikamme suurimmista salakavalista epidemioista. Mosley esittelee tässä kirjassa mullistavan menetelmän sen voittamiseksi.

Verensokeri kuriin on kirja, jota ei ole tarkoitettu pelkästään suurimmille riskiryhmille, vaan jokaiselle, joka on kamppaillut painonsa kanssa ja haluaa saada terveytensä jälleen hallintaansa.

Nykyinen runsaasti sokeria ja nopeita hiilihydraatteja sisältävä ruokavalio on lihottava, mutta lisää myös aikuistyypin diabeteksen, aivohalvauksien, dementian, syövän ja elinikäisen lääkityksen riskiä. Diabetesta sairastaa yli 500 000 suomalaista, osa tietämättään.

Tohtori Mosley selittää ajankohtaisessa teoksessaan keskivartalolihavuuden syyt ja paljastaa keinot sen karistamiseen ja nopeasti. Hän kumoaa yleisiä myyttejä – esimerkiksi väitteen siitä, että tasainen painonpudotus on aina parempi kuin nopea laihduttaminen ja että nopeasti laihtuvat väistämättä lihovat nopeasti uudelleen.

Kirja sisältää tarkan 8 viikon ohjelman ateriasuunnitelmineen.

Verensokerikuriin_A5_24mm.cdr

 

Kustantaja, Readme

Kirja saatu arvostelukappaleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close