Vegaanin aamupalakirja

On kirjoja ja on Kirjoja. Tämä Elina Innasen Vegaanin aamupala– kirja on se jälkimmäinen.
Tiedän Elinan tyylin tehdä ruokaa ja se natsaa hyvin omaan tyyliini. Puhumattakaan Elinan upeista ruokakuvista joita tietenkin tulee ihailtua hänen Chocochili-blogissaan. Nämä edellä mainitut seikat ja hänen edelliset kirjansa mielessä, saivat minut odottamaan tätäkin kirjaa innostunein mielin.

Tiedättehän kuinka innoissani olen aamupaloista ja kiirettömistä brunsseista. Ne ovat ne, jotka tekevät päivistä piirun verran parempia. Herkullinen aamupala, jota varten on nähty hiukan enemmän vaivaa.

Vegaanin aamupalakirja sisältääkin niin kiireisten arkiaamujen pelastukseksi syntyviä herkullisia puuroja, kasvipohjaisia jogurtteja ja rapeita myslejä.


Viikonlopun herkutteluun on kirjaan varattu myös uusia ideoita brunsseja varten. Kirjasta löytyvät omat osionsa niin juomille, puuroille, mysleille, jogurteille ja smoothiekulhoille, pannukakuille, letuille, vohveleille, täytetyille leiville, leivonnaisille, lämpimille ruoille, tahnoille, levitteille ja hilloille.

Kirjassa onkin reseptejä sen verran, että en ihan heti edes ihastuksissani tiennyt millä resepteistä aloittaa kirjaan tutustuminen. Suolaiset reseptit houkuttelivat heti tietysti kokeilemaan, sillä olen itse suolaisten aamupalojen ystävä. Tiesin, että lapset ja mies ihastuisivat letut, pannukakut-ja vohvelit osioon. Joku kultainen keskitie oli löydettävä ja sehän ei ollut edes vaikeaa, kun aukaisin jogurtit- ja smoothiekulhot osion. Vadelmainen smoothiekulho kuva houkutteli minut lukaisemaan reseptin ja surauttamaan ihanan aamun aloittajan. Vaikka juotavat smoothiet ovatkin hyviä, suosin mielelläni sen lusikoitavia versioita. Reseptissä oli annos koristeltu parapähkinöin, mutta niitä ei nyt kaapissa sattunut olemaan. Smoothiekulhojen ihanuus onkin siinä, että ne voi koristella ihan mielensä mukaisesti.

Raikas ja nopeasti valmistuva vadelmainen smoothiekulho ei jättänyt ketään kylmäksi, muuta kuin ehkä suun. Ihanaa lusikoitavaa aamuun. Kurkkaa vadelmaisen smoothiekulhon resepti tästä.

Kenelle:

Kaikille hyvän ja herkullisen aamun ystäville. Tästä kirjasta löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Tilaa: Vegekaupasta

 

 

 

 

Vegaanin aamupalakirja – kirjan kuvaus

Vegaanin aamupalakirja kokoaa yksien kansien väliin reseptit herkulliseen uuteen päivään. Kaikki kirjan reseptit valmistuvat ilman eläinkunnan tuotteita, mausta tinkimättä. Kokeile kiireisten arkiaamujen pelastukseksi herkullisia puuroja, itsetehtyjä kasvipohjaisia jogurtteja ja rapeita myslejä. Rauhallisia viikonloppuaamujakaan ei ole unohdettu, sillä kirjan ruokien joukosta löydät paljon uusia ideoita kiirettömiä viikonloppubrunsseja varten. Herkulliset kuvat jokaisesta reseptistä innostavat kokeilemaan kirjan helppoja ja nopeasti valmistuvia ohjeita. Parempien aamujen puolesta!

Vegaanin aamupalakirja on suositusta Chocochili-ruokablogista tutun Elina Innasen kolmas ruokakirja.

 

Kirja saatu arvostelukappaleena

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

 1. Kiitos ihanasta postauksesta, Sari! 🙂 Ihan huippua, että teillä tykättiin kirjasta!

  Tuo kirjan kuvaus ei muuten pidä ihan paikkaansa, kustantajan tietoihin on jäänyt joku ensimmäinen suunnitelma kirjasta, sisällys muuttui hieman matkalla!

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos vain itsellesi, kauniista ja ennen kaikkea innostavasta kirjasta.
   Psst.. Laitoin uuden kuvauksen.

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close