cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Tomi Björckin seurassa

Pääsimme joku aika sitten haastattelemaan Tomi Björckiä.

Tomi-Björck-Serko-Rantanen

Tomi Björckin seurassa

Oli todella mieleenpainuvaa päästä haastattelemaan suurta ruokamaailman vaikuttajaa ja monen ruoanlaittajan ja kokin esikuvaa, Tomi Björckiä.
Katso videolta mm. mikä on Tomin mieleenpainuvin muisto keittiöstä. Entäpä mikä on Tomin mielestä seuraava iso juttu ruokamaailmassa, sekin paljastuu katsomalla.

Pääsimme Gastoria EF:n seurassa haastattelemaan Tomi Björckiä ja keskustelemaan hieman ruoasta ja kaikesta sen ympärillä.

Muista tilata Youtube kanavamme, sillä luvassa on pian lisää videoita niin Tomin, että muiden ruokamaailman vaikuttajien seurassa.

 

Päivä oli todella mielenkiintoinen, sillä pääsimme seuraamaan ruokakuvauksia. Mukana oli Tomi Björckin lisäksi BW Restaurantsin Serko Rantanen. Hän toimii kaikkien neljän ravintolan Head Chefinä. Serko on työskennellyt yrityksessä alusta saakka ja sitä ennen tehnyt uraa alalla pienestä lähtien. Serkosta lisää myöhemmin.

 

Tomi Björck ja Serko Rantanen

Kokoonnuimme jo aikaisin aamulla Kellohallilla ja siirryimme Flavour Studiolle kuvauksiin. Päivä piti sisällään herkullista ruokaa, Gastoria EF:n herkullisia lihoja, jotka pääsivät sihisemään Primo grilliin ja paljon menoa ja meininkiä.

Kellohalli

Kuvauspäivä

Gastoria EF kuvauspäivä

Kuvausruokia

Lisää päivän tapahtumista luvassa pian, niin kuvien ja videoiden muodossa.

Yhteistyössä

gastoria-logo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close