cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Syötävän hyvät 38 salaattia ja kulhoa

Syötävän hyvät 38 salaattia ja kulhoa on Lotta Viitaniemen uutukaisteos, josta nimen mukaisesti löytyy kiva kattaus herkullisia salaatteja ja trendikkäitä kulhoruokia.

Syötävän hyvät-kirjan ihanan monipuoliset salaatit sopivat syötäväksi yksin ja kelpaavat tarjottavaksi suurellekin joukolle, arkeen ja juhlaan, brunssille ja piknikille.
Syötävän hyvät-kirjassa lähestytään salaatteja rennosti ja ennakkoluulottomasti. Kirjan ohjeita yhdistää yksi asia: näillä pääruokasalaateilla lähtee varmasti nälkä. Kirja perehdyttää lukijat myös muodikkaisiin kulhoruokiin sekä lisukkeiksi sopiviin dippeihin ja leipiin. Kaikki kirjan reseptit ovat luontaisesti gluteenittomia ja sopivat lakto-ovo-kasvissyöjille ja soveltamalla myös vegaaneille.

Kirjan reseptejä selaillessa tulee hyvälle tuulelle, sillä jo kuvat houkuttelevat herkuttelemaan. Kirja on mielestäni kuin tehty näin kesän kynnyksellä mieltä askarruttavaan kamppailuun siitä , että mitä kesällä söisi. Raikkaat mutta kuitenkin tarpeeksi ruokaisat salaatit ihastuttavat. Tiedän mihin kirjaan palaan vielä monesti uudelleen jo nyt kesän aikana.

 

Valmistin kirjasta ensimmäisenä Vesimeloni-feta-perunasalaattia. Se on aivan ihana yhdistelmä raikkaan kesäisiä aineksia jotka saavat sylkirauhasen toimimaan.

 

 

Syötävän hyvät 38 salaattia ja kulhoa

Kirjan kuvaus

Onko monipuolisempaa ruokaa kuin salaatit? Ne sopivat syötäväksi yksin ja kelpaavat tarjottavaksi suurellekin joukolle, arkeen ja juhlaan, brunssille ja piknikille. Parhaat salaatit ovat mutkattoman ruoanlaiton ydintä: pilko ja palastele, mausta, sekoita ja nauti.

Syötävän hyvät lähestyy salaatteja rennosti ja ennakkoluulottomasti. Lämpimät balsamicoluumut mozzarellan kanssa, punakaalia, taatelia ja fetaa samalla lautasella tai vesimelonilla raikastettu perunasalaatti vievät kielen mennessään. Syötävän hyvät -teoksen ohjeita yhdistää yksi asia: näillä pääruokasalaateilla lähtee varmasti nälkä.

Kirja perehdyttää myös muodikkaisiin kulhoruokiin sekä lisukkeiksi sopiviin dippeihin ja leipiin. Kaikki kirjan reseptit ovat luontaisesti gluteenittomia ja sopivat lakto-ovo-kasvissyöjille ja soveltamalla myös vegaaneille.

Lotta Viitaniemi
Syötävän hyvät-
38 salaattia ja kulhoa

Atena kustannus
2018

Kirjan voi tilata Atena kustannuksen sivuilta
tai vaikkapa Adlibriksesta.

 

Kirja saatu arvostelukappaleena

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close