Suurten tunteiden joulu

Mitäpä olisikaan syksy ilman joulukirjaa. Tänä vuonna kirjahyllyyni ja ennen kaikkea käyttööni päätyi äsken ilmestynyt Suurten tunteiden joulu-kirja.
Kirja koostuu kolmesta joulun suuresta tunteesta – ilosta, rakkaudesta ja rauhasta. Jokaisessa osiossa joulutarinoiden lisäksi niin reseptejä, koristelua ja kattauksia sekä kivoja vinkkejä joulun viettoon.
Koska itse lämpenen joulukirjoissa reseptiikalle, oli ne selattava heti läpi. Ne olikin selkeästi merkittynä sisällysluetteloon, joten sieltä oli helppo selata ensimmäisenä kiinnostavimmat.
Kuusenhakijan lämmike, oi, mitä kinuskia, varma tapaus ja hurmaava kaunotor, olivat vain alkusoittoa hauskoille ja oivaltaville resepteille.

 

Lämminhenkinen joulukirja kietoo lämpimään syliinsä ja saa ajatukset karkaamaan jouluun. Joulun parasta antia onkin mielestäni sen odotus ja fiilistely. Ja siihen sopii parhaiten juuri tällainen pehmeä laskeutuminen, sinertävän utuisen joulurauhaa huokuvan kirjan kansien väliin hyppäämällä.

Kuten kirjassa sanotaan: Joulu saa parhaat tunteemme esille. Joulu on läheisyyttä, hyviä tekoja, ystävyyttä ja aitoa välittämistä. Joulu on rakkautta sen puhtaimmassa merkityksessä. Antaudutaan siis joulun syleilylle jo nyt, ja juhlistetaan sen tuomaa rakkautta ja lämpöä vaikkapa kirjan resepteistäkin löytyvän joulun tuoksua reseptin avulla.

Reseptin löydät >tästä<

 

Suurten tunteiden joulu
Jatta Heinlahti, Kristiina Hemminki, Anneli Myller
Tammi 2017

Suurten tunteiden joulu kirja kuvaus

Vietä elämäsi paras joulu!Suurten tunteiden joulu on visuaalisesti nautittava ja korkeatasoinen kirja, joka sisältää rakkaudella tehtyjä herkkuruokia, koskettavia tarinoita ja ihastuttavia koristeita. Lämmintä tunnelmaa tihkuva teos on syksyn must-hankinta.Kirja koostuu kolmesta joulun suuresta tunteesta – ilosta, rakkaudesta ja seesteisyydestä. Jokaisessa osiossa on lämpimien ja omakohtaisten joulutarinoiden lisäksi herkkureseptejä, uudenlaista koristelua ja kattauksia, ihmisiä sekä oivaltavia vinkkejä joulun viettoon. Kirja on kuvitettu henkeäsalpaavan kauniisti. Kirjan tekijät Jatta Heinlahti, Kristiina Hemminki ja Anneli Myller tietävät mistä puhuvat. Kolmikko tunnetaan nimittäin myös maan kokeneimpana joulutiiminä.Valokuvaaja Kristiina Hemminki on jo 26 vuoden ajan ollut yksi Suomen eturivin valokuvaajista. Tämän valon mestarin kädenjälki näkyy myös Alexin keittiössä – ja Pentik Koti -kirjoissa. Ruokatoimittaja, stylisti Jatta Heinlahti tunnetaan vahvasta, maalauksellisesta tyylistään ja hän on maamme ruokatoimittajien huippua. Jatta on tehnyt 20 vuoden ajan ruoka- ja lifestylejuttuja lehtiin sekä mainoskuvauksia. Toimittaja Anneli Myller on itseoikeutettu rouva Joulu. Annelilla on 20 vuoden kokemus ja loppumaton into joulu- ja aikakauslehtien tekemisestä. Anneli on toiminut muun muassa Kaikkien aikojen Joulu – ja Kaikkien aikojen Jouluherkut -lehtien päätoimittajana.

Inspiroidu kirjasta lisää >tästä<

Tilaa kirja esimerkiksi >tästä< Adlibriksen sivuilta.

 

Kirja on saatu arvostelukappaleena kustantajalta

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close