Sirkka hyppäsi suklaaseen

Rapsakan paahteiset sirkat ovat hypänneet maitosuklaaseen ja jos minulta kysytään, niin nämä ovat koukuttavuudessaan omaa luokkaansa.

Sirkkasuklaa on kotimaisia kotisirkkoja sisältävä ihana naposteltava. Entis-yrityksen valmistaman sirkkasuklaan avulla pääsee testaamaan nyt, niin trendikästä hyönteisruokaa herkullisessa ja tutussa muodossa.

Pääsin itse maistelemaan Entis sirkkasuklaata ja harmittaa, etten huomannut olla valmistautuneempi, sillä tässä olisi ollut mainio joululahjaidea suklaan ystäville. Tosin eihän vielä ole myöhäistä, jollei ensimmäinen erä sitten ole loppunut jo kaupoista.

Sirkkasuklaat ovat kuulemma loppuunmyyty monessa paikassa. Kannattaa seurata Entis Facebook-sivuilta tiedotuksia ja uutisia koskien sirkkasuklaata ja saatavuutta.

Myös Kultasuklaan nettikaupasta voi tiedustella saatavuutta.

 

Ensimmäiset erät sirkkasuklaata myynnissä keskeisimmissä Keskon ja S-ryhmän elintarvikekaupoissa

Joulumarkkinoille kotimaisia sirkkoja ehdittiin kasvattamaan rajoitettu erä ja ensimmäiset Entis sirkkasuklaat löytyvät maanlaajuisesti Prismojen sekä keskeisimpien K-kauppojen hyllyiltä. Lisäksi pienempi erä sirkkasuklaata on tilattavissa Kultasuklaan sekä Ruohonjuuren verkkokaupan kautta. Tuotepakkaus on kooltaan 50 grammaa.

Kotimainen sirkkasuklaa houkuttelee herkullisuudellaan ja ekologisuudellaan.

Rouhea ja paahteisen maukas sirkkasuklaa on ensimmäinen laajasti kaupallinen hyönteistuote, joka on valmistettu suklaasta ja kokonaisista sirkoista Suomessa. Makoisaan maitosuklaaseen kiedottu rapsakan paahteinen ja proteiinipitoinen sirkka on mainio snack-tuote niin kokeilunhaluisille kuin kaikille elintarvikkeiden ekologisia arvoja punnitseville kuluttajille.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

  1. Oho, sirkkasuklaata en ole vielä kaupassa nähnyt, mutta mielenkiinto heräsi 🙂 Josko ensi vuonna uskaltaudun maistelemaan sirkkaakin.

    1. Sweet Food O´Mine Author says:

      Hyvillä mielin uskallat maistella, ei maistunut sirkka millekään 🙂

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close