cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Raikas joululahjavinkki

Kaupallinen yhteistyö: Urtekram

 

 

Näin lähenee taas tämäkin vuosi loppuaan ja on aika miettiä joululahjoja.

Joka vuosi tulee eteen myös sama tenkkapoo, että mitä sitä ostaisi joululahjaksi. Voisinpa melkein vannoa, että jokaisella aikuisella on jo ne tärkeimmät asiat itse ostettuna ja turhaa krääsää ei kukaan kaipaa kotiansa.

Monena vuonna olenkin vannonut syötävien lahjojen nimeen. Myös erilaiset kotonavalmistetut lahjat ovat olleet arvostettuja. Siitä keksinkin, että voisin piilottaa läheisille pukinkonttiin Urtekramin Green Matcha -sarjan tuotteita. Suurin osahan käyttää ja tarvitsee ainakin suihkusaippuaa, shampoota ja hoitoainetta.

Urtekramin kauneustuotteet

Rakastan Urtekramin kauneustuotteita. Olen todella herkkäihoinen ja käytin vuosikausia pelkästään lasten hajusteettomia kylpytuotteita. Lopulta ajattelin uskaltautua kokeilemaan myös hajustettuja kylpytuotteita. Löysinkin testaillessani, Urtekramin Soothing Lavender -sarjan ja en enää luopuisi siitä. Jokainen kylpyhetki tuo mieleen Italian tuoksuvat laventelipellot ja ihokin tykkää. Näin, että heiltä löytyi myös Green Matcha sarja ja uskaltauduin kokeilemaan sitä.

 

Raikas joululahjavinkki

Testasin  Green Matcha -sarjan tuotteet hyvissä ajoin itse ennen kuin päätin, että voisin antaa niitä lahjaksikin. Uskomattoman raikkaan tuoksuiset tuotteet saavat kylpyhetket ja ihonhoidon tuntumaan luksukselta. Tuotteiden raikas tuoksu on peräisin matchan lisäksi yuzu-hedelmästä ja punaisesta greipistä. Täydellinen herättelemään talviunilla uinuvan kehon ja mielen.

 

 

Urtekram Green Matcha

Japanilaisesta teeseremoniasta inspiraationsa saanut Urtekramin uusi Green Matcha -luomukosmetiikkalinja sisältää vihreää matchaa sekä mikroleväuutetta.

Vihreä matcha tunnetaan
sen runsaasta antioksidantti- pitoisuudesta sekä energisoivista ja aineenvaihduntaa edistävis- tä vaikutuksistaan. Antioksi- dantit suojaavat ihoa ja hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta, kuten saasteilta, sekä hidastavat ikääntymisen merkkejä iholla.

Kuten Urtekramin tuotteissa aina, myös japanilainen matcha saadaan tuotteisiin luomulaatuisena.

Lähde: Urtekram

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close