Peggyn Pieni punainen joulu – kirja, joka tuo joulun tunnelmaa

Kirja saatu arvostelukappaleena

Jouluun on vielä tovi aikaa, mutta miksi odottaa viime hetkeen asti, jotta saisi nauttia joulun tunnelmasta? Joulun suunnittelun ja tunnelmoinnin voi aloittaa jo hyvissä ajoin, antaen meille enemmän aikaa nauttia joulun odotuksesta. Ajatus joulun herkullisista tuoksuista, kauniista koristeista ja läheisten kanssa jaetusta lämmöstä ei katoa mihinkään, vaikka jouluun olisikin vielä aikaa.

 

Peggyn Pieni punainen joulu – kirja, joka tuo joulun tunnelmaa

Joulun kuitenkin pikkuhiljaa lähestyessä on aika sukeltaa täysin sydämin joulunajan tunnelmaan, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin Peggyn Pieni punainen joulu -kirjan avulla. Tämä ihastuttava teos on täynnä joulun taikaa, herkkuja ja inspiraatiota. Haluankin ylpeänä jakaa tätä joulun ilosanomaa myös teille, tämän upean kirjan muodossa, jonka ystäväni Peggy on luonut kaikkien joulufanien iloksi.

Seurasin innolla tämän kirjan valmistumista ja tiedän, että Peggy on loihtinut punaisessa keittiössään kerrassaan verrattoman upean kirjan. Peggyn Pieni punainen joulu tarjoaa meille kaikille mahdollisuuden kokea talven taianomainen tunnelma, jossa hurmaavat tuoksut ja herkulliset maut tuovat veden kielelle.

Kirjasta löydämme lukuisia uusia ja modernin tyylin reseptejä, jotka saavat suupielet hymyyn ja maistumaan erityisen hyvältä joulun aikaan. Mutta nämä reseptit eivät ole pelkästään joulunajan iloksi. Ne sopivat myös ympäri vuoden nautittaviksi. Kirjasta löytyy myös perinteisiä lapsuuden suosikkeja, joita emme halua unohtaa.

Peggyn Pieni punainen joulu ei rajoitu pelkästään ruoanlaittoon. Kirjan sivuilla inspiroidutaan kattamaan pöytä juhlavaksi, valmistamaan paukkukaramelleja, paketoimaan lahjoja ja luomaan vaikkapa upea kaakaobaari. Kirjasta löytyvät herkulliset brunssiherkut ja illanistujaisten naposteltavat kutsuvat meidät kiireettömään yhdessäoloon läheistemme kanssa. Runsaan kalapöydän, sesongin parhaiden kasvisruokien ja mehevien liharuokien avulla ruokapöytä saa takuulla säpinää ja iloa. Kirjasta löytyvät makeat herkut, glögit, hillot ja lisukkeet ovat myös erinomaisia ruokalahjoja läheisille. Tämä kirja todella kutsuu meidät rakkaittemme kanssa saman pöydän ääreen valmistamaan helpot juhlapöydän tarjottavat ja heittäytymään Pienen punaisen joulun pyörteisiin.

Peggy Thomas, suositun Peggyn pieni punainen keittiö -sivuston perustaja, yrittäjä ja kirjailija, tunnetaan innokkaana jouluihmisenä. Hän on onnistunut vangitsemaan tämän rakkauden ja intohimon kirjan sivuille. Peggyn Pieni punainen joulu on täynnä hänen luovuuttaan ja lämpöään, ja se välittää meille lukijoille todellisen joulun taian.

Tämä kirja on ehdottomasti kaikkien joulufanien lukulistalla. Se tarjoaa uusia ideoita ja reseptejä, jotka herättävät joulun henkiin keittiössä ja luovat unohtumattomia hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Peggyn Pieni punainen joulu on täynnä herkullisia makuja, kauniita kuvia ja ennen kaikkea joulun iloa.

Siispä tartu tähän upeaan kirjaan, sytytä kynttilät, laita joulumusiikki soimaan ja luo oma pieni punainen joulu keittiössäsi. Nauti tästä kirjasta ja anna sen viedä sinut joulun taikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close