cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Parhaat kalareseptit kirja

Jos harkitset uuden keittokirjan ostamista, niin suosittelen, että lukaiset tämän.
Nyt se on kaupoissa, nimittäin Peggy Thomasin Parhaat kalareseptit- kirja. Peggyn pieni punainen keittiö-blogistakin tuttu Peggy on tehnyt aikamoisen työn koottuaan yksien kansien väliin melkein 100 herkullista ja ennen kaikkea innostavaa reseptiä.
Monesti sitä tulee valmistettua niitä samoja kalaruokia koko ajan. Nyt sitä ongelmaa ei vähään aikaan ainakaan ole, kun voi inspiroitua Parhaat kalareseptit-kirjan resepteistä.
Parasta kirjassa on se, että reseptit ovat helposti lähestyttäviä. Juuri sellaisia ”parhaita kalapaloja”.

Kirjasta löytyy mahtavia reseptejä niin herkulliseen arkiruokaan kuin fiinimpäänkin kattaukseen. Peggy ei myöskään ole unohtanut soosien ja lisukkeiden merkitystä, vaan tuo nekin esille kirjassa.
Myös kalan käsittelylle ja maustamiselle on varattu oma osionsa.

 

Monta hyvää syytä syödä kalaa

Sen lisäksi, että kala on hyvää, kala hellii myös kehoa ja mieltä.
Peggy Thomas, Parhaat kalareseptit

Muistatte myös varmaan vanhan sanonna“syö särkeä,  se kasvattaa järkeä”. Kalan syönti tutkitusti parantaa aivojen toimintaa ja voi lisäksi muun muassa pidentää ikää. Kalasta saa hyvää rasvaa, joka on tärkeää sydämelle. Kala on myös kevyttä ja ravinnepitoista ruokaa.
Kalan syönti kuuluu ilmastoystävälliseen ruokavalioon. Luonnonkalojen pyydystäminen poistaa ravinteita vedestä ja vähentää samalla rehevöitymistä.
Kala kannattanee ottaa mukaan ruokavalioon monestakin syystä. Se on mahtavaa pikaruokaa ja suhteelisen helppo myös valmistaa. Epäonnistua voi melkeinpä vain sillä tavoin, että kypsentää kalaa liikaa. Suurin syy ottaa kala ruokavalioonsa on kuitenkin se, että kala on yksinkertaisesti hyvää, ainakin tämän Parhaat kalareseptit- kirjan reseptein valmistettuna.
Kirjassa on niin laaja kirjo erilaisia kalareseptejä, että jokainen löytää taatusti jotain itselleen mieluisaa.

>>Kurkkaa tästä: Kala-perunapata Parhaat kalareseptit-kirjan ohjeella.<<

 

Parhaat kalareseptit

Minulle kirja antoi jo ensiselailusta asti paljon. Kirja on toteutettu kauniisti ja laadukkaasti ja lopputulos on huikaisevan upea. Kirja jakautuu näppärästi neljään osioon: Suupalat ja sen seitsemää sortti, arjen maukkaat, vähän fiinimpää ja soosit ja lisukkeet. Kirja on helppolukuinen, ymmärrettävän sisällysluettelon avulla, josta on helppo etsiä reseptejä myös eri kalalajeittain.

Kenelle:
Kaikille, jotka etsivät uutta inspiraatiota valmistaa kalaruokia.

Parasta:
Innovatiiviset reseptit.

Plussaa:
Huikasevan kauniit resepti- ja tunnelmakuvat.

Parhaat kalareseptit kirjan kuvaus

Parhaat kalareseptit tarjoaa lukijalleen lähes sata helppoa, inspiroivaa ja mielenkiintoista reseptiä, jotka sopivat niin arjen kiireisiin, illanistujaisten herkutteluun kuin juhlapöydän näyttäviin tarjottaviin. Resepteissä hyödynnetään kalatiskien palvelut ja sesonkien tarjonta.Mottona “helpolla hyvää”. Herkullinen ja kalaisa makumatka vie hetkessä mennessään ja pian huomaat, että kalasta on moneksi. Kala valmistuu nopeasti lautaselle ja vain mielikuvitus on sen käytössä rajana. Kokeile ja ihastu mm. paholaisen muikkuihin, haukisipseihin, kalaisiin kaalikääryleihin, cod dogiin, Igorin kalaan ja walesilaiseen pekoniloheen. Kalareseptien lisäksi kirjasta löytyvät soosit ja syötävän hyvät lisukkeet kalalle, jotka rikastuttavat kala-annoksia.Värikäs ja rönsyilevän kaunis kirja on ruokavaikuttaja- ja ammattibloggaajan Peggy Thomaksen esikoisteos. Hänen bloginsa, Peggyn pieni punainen keittiö, on yksi Suomen suosituimmista ruokablogeista. Peggyn lapsuuden tärkein harrastus, kalastaminen on jäänyt vuosien varrella unholaan, mutta rakkaus kalaruokiin on säilynyt. Terveellinen ja helppo kalaruoka saa elämän maistumaan astetta paremmalta.

Tilaa kirja vaikka Adlibriksesta
>suora linkki<

Kirja on saatu arvostelukappaleena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

 1. Kuulostaapa kiinnostavalta kirjalta! Meilläkin on se ikuinen “olisi kiva syödä enemmän kalaa2, mutta jotenkin reseptien suhteen vaivaa mielikuvituksettomuus. Tällainen kirja voisi olla ratkaisu. 😉

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Eikö vain 🙂
   Tuo taita olla monen pulma. Nyt ei ainakaan voi sitä ongelmaa tulla eteen, kun tämä kirja löytyy keittiöstä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!

 2. Kirjoitit kirjasta tosi upeasti ja yhdyn kaikkeen sanomaasi täysin.
  Tämä kirja sopii yhtä lailla aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kokille.
  Syödään kalaa 😋

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kiitos, Sari <3
   Tuo on totta. Tässä on jokaiselle jotain!

 3. Kiitos Sari <3 On todella ilahduttavaa kuulla, että pidät Parhaat kalareseptit kirjastani.

  Olen myös hyvin onnekas, että olen saanut jakaa tämän inspiroivan ja kalaisan matkan kanssani, hyvä ystävä. Kiitos vielä 🙂

  -Peggy-

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Kirja on mitä innostavin. Juuri sellainen mistä pidän. Helposti lähestyttävä, mutta kuitenkin samalla innostava ja houkutteleva.

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close