cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Mitä nyt syötäisiin?

En tiedä kehtaanko myöntääkään, mutta menköön.
Minulla on parhaillaan tosi vaikea taas keksiä, että mitä ruokaa nyt syötäisiin.

Joulun jälkeen tuli totaalinen stoppi ja jumi päälle. Tuntuu, että kaikki ruoat on niin moneen kertaan tehty ja niin monia uusia ruokiakin kokeiltuja ja kehitelty, että sitä kaipaisi taas jotain uutta.
Mutta mitä..

Ajatukset kulkevat monesti niitä samoja ratoja, varsinkin kun mietin arkiruokia. Niiden kun pitäisi mielellään olla helposti valmistettavia ja melko nopeasti saisivat myös tulla valmiiksi.
Pääraaka-aineen valintakin tuottaa monesti tuskaa.
Olen yrittänyt vieroittaa itseäni niistä tavanomaisista jauheliha- ja kanafileevalikoimasta mm. linsseihin ja papuihin ja yrittänyt keksiä ruoan niiden ympärille.

Olen saanut toiveita kehitellä terveellisiä ruokia jotka valmistuvat halvalla. Lisäksi gluteeniton leivonta kiinnostaa, samoin painonhallintaruoat. Osasta olen sanonut suoraan, etteivät ne ole minun alaani, mutta ehdotuksia otan mielelläni vastaan.

Mitä nyt syötäisiin?

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan vuoteen kertomalla minulle, minkälaisia reseptejä toivoisit näkeväsi täällä tänä vuonna?

Kiinnostaako leivonta, ruoanlaitto, juhlat, lastenruoat, terveellisyys, nopeasti valmistuvat vai joku muu. Kerro ja minä kuuntelen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Join the Conversation

 1. Niina says:

  Ruoka, joka on lasten- ja aikuisten eli ts. ei liian mausteinen. Pitäisi olla ainakin kasvis, mielellään vegaaninen. Papuja jollain kivalla, erikoisella tavalla. Hieman haastetta 😂 ja tuollaista ruokaa minulta “tilasi” ekaluokkalainen.

  1. Sweet Food O´Mine Author says:

   Wau, kiitos “tlauksesta” <3
   Nyt laitan mietintämyssyn päähän ja yritän katsoa, jos osaan vastata haasteeseen 🙂

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close