Ladataan...
Etusivu Sweet Food O´Mine

Sweet Food O´Mine

Yhteydenotot:

sari@sweetfoodomine.com

 

Kuka: Meren rannalla seisoo talo, jossa asuu viisihenkinen perhe. Talo on täynnä touhua ja tohinaa ja kaiken keskipiste on keittiö. Hellaa operoin yleensä minä, Sari ja tiskikoneen sekä kaiken muun välillä juoksentelee mieheni. Mukana menossa on kolme poikaa. Temperamentitä ei meidän perheeltä puutu, joten keittiössä on joskus muukin kuumana kuin hella. Ruokaa tehdään siis suurella intohimolla. Joskus reseptejä suunnitellaan suurella hartaudella ja joskus ne syntyvät lennossa. Leivonta taas onkin hieman kurinalaisempaa hommaa, mutta kuitenkin tarpeeksi löysin rantein.

Mitä: Haaveilemme olevamme mahdollisimman omavaraisia joku päivä, joten kasvimaa kasvaakin joka kesä. Olemme myös innokkaita kalastajia. Olemmekin yleensä koko perheen voimin kalassa, heti aikaisesta keväästä aina syksyn viimeisiin päiviin, ennen jään tuloa. Kädessä pysyy tällä jengillä kauhan lisäksi myös kitara, rumpukapulat ja mikrofoni. Matkustelemme aina kun mahdollista koko perheen voimin, niin lähelle että kauaskin ja maistelemme ”kaiken eteen tulevan”. Kaiken tämän keskellä toimimme yrittäjinä.

Missä: Täällä missä ulappa alkaa ja myrskyt lyövät rantaan, asuu meidän perheemme. Kesät täyttyvät täällä Myrskylahdella touhusta ja tohinasta, niin kasvimaalla kuin merelläkin. Kun viimeisetkin kesämökkiläiset lähtevät koteihinsa, jäämme tänne yksin. Silloin on aika rauhoittua ja nautiskella sisätiloissa. Kirjoitamme teille niin kesän sadosta ja saaliista, sekä jaamme parhaimmat reseptimme teille täällä.

 

Tervetuloa sivuillemme!

T. Sari