cropped-Ravintoterapeutti-Sari-Spara.jpg

Michelada-olutdrinkki

Tiedätte varmaan ihastukseni erilaisiin chilivalmisteisiin kuten myös chilillä ryyditettyihin ruokiin ja juomiin. Chili-sima, Sriracha-perunasalaatti, Texas chili-pata, mausteinen lihakeitto ja mausteinen chipotlella marinoitu lohi, ovat vain alkusoittoa täällä blogistakin löytyvistä resepteistä, joka on saanut ihanan tujauksen chiliä. Puhumattakaan siitä ajasta, kun toin Suomeen Caliente-chilijuomia.

Soosikauppa – pala taivasta

Minulla kävi onni, kun tutustuin Instagramin puolella mahtavaan tyyppiin Soosikaupan takana. Tästä ei nyt taida olla enää paluuta entiseen, sillä löysin palan taivasta tämän nettikaupan ja uuden tuttavuuden myötä.

Jos siellä ruudun takana on joku, joka on hurahtanut upeisiin chilisooseihin, niin nyt kannattaa laittaa korvat hörölle. Soosikauppa yllätti ainakin minut monipuolisilla ja kertakaikkisen upeilla tuotteillaan. Tässä kohtaa mainitsen, että sain heiltä testiin joitain chilisooseja ja siitä innostuneena olen maistellut sooseja perheen vanhempien poikien kanssa huolella nyt parin päivän ajan. Meitä kun on perheessä useampikin chilin ystävä. Soosikaupasta löytyy myös Bbq grillaussoosit kuin rubit ja mausteet. Niihin en ole vielä ehtinyt paneutua, mutta eiköhän sekin hetki pian koita.

Chilikastikkeita voi käyttää ja kannattaakin käyttää tosi luovasti. Pöytämausteeksi, ruoanlaittoon, jälkiruokiin, juomiin, drinkkeihin, dippeihin, ruokien viimeistelyyn – you name it!

Minä ajattelin näiden lämpimien kelien kunniaksi tehdä pitkästä aikaa Meksikolaisen Michelada-olutdrinkin. Mukaan lisäsin tujauksen Soosikaupasta löytyvää Raijmakers Heetmakers Immune Booster Jalapeno, Gin & Lime. (Suosittelen lämpimästi tutustumaan.) Joten tässä lämpimien kesäiltojen iloksi Michelada, por favor!

 

 

Meksikolaisten ruokien kyytipojaksi, sellaisenaan nautittavaksi. Upea kesädrinkki jossa on potkua.
Tarjoiluvinkki! Tarjoa Michelada tortillasipsien ja guacamolen seurassa.

Michelada-olutdrinkki

1 annos

Koristeeksi

  • limetin viipale
  • suolaa
  • chilijauhetta
  1. Aloita koristelemalla lasi. Yhdistä chilijauhe ja suola laakealla lautasella.
  2. Pyöräytä limesiivulla lasin reunat kosteiksi. Painele sen jälkeen kosteaa lasin reunaa chili-suolaseoksessa niin, että sitä tarttuu lasin reunoihin.
  3. Sekoita lasin pohjalla limetinmehu, Raijimakers Heetmaker Immune boosteri ja worcesterkastike.
  4. Kaada päälle olutta ja lisää jäät.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close
Sweet Food O`Mine © Copyright 2022. All rights reserved.
Close